Hlavní obsah

Rumunský premiér se prý klidně vyspí se všemi ženami novinářů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Rumunský premiér Adrian Nastase v reakci na neustálé dotazy novinářů na svou sexuální orientaci prohlásil, že se klidně vyspí se všemi jejich ženami a přítelkyněmi, aby dokázal, že není gayem. Právě orientace na mužské pohlaví je mu v posledních týdnech podsouvána.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Adrian Nastase, premiér a zároveň kandidát v prezidentských volbách, je podezírán, že udržuje sexuální styky s muži. Jako první s tím přišli novináři místního deníku Evenimentul Zilei, kteří se tak snaží jeho osobu skandalizovat. Nepodařilo se jim však z premiéra dostat přiznání, proto svůj dotaz na jeho sexuální orientaci dokola opakují.

Nastase už má jejich dotěrností dost. Sexuálního skandálu se ale podle vlastních slov neobává. Vše považuje za nafouknutou bublinu "jistým listem, který mě denně kritizuje".

"Jestli lidé z Evenimentul Zilei po mě chtějí důkaz, že nemám homosexuální náklonnost, otestuji všechny jejich ženy a přítelkyně, abych jim ukázal, které pohlaví mě skutečně přitahuje," prohlásil.

Deník jeho výpověď nenechal bez poznámky. "Velmi se obáváme o Nastaseovo zdraví. Vypadá to, že je na pokraji nervového kolapsu," usoudili novináři na základě premiérových výroků z poslední doby.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám