Hlavní obsah

Při milostném dovádění ženám prospěje sušené ovoce a čokoláda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Správnou dietu, která příslušnicím něžného pohlaví umožní i po romantické a vášnivé noci probudit se zcela fit, vypracoval známý ruský odborník Michail Datman. Hodinku před zahájením sexuálních radovánek je nejlepší sníst sušené ovoce nebo kus čokolády, doporučuje Datman v článku, který zveřejnil ruský list Pravda.

Článek

Chce-li žena se svým milencem před vášnivou nocí ještě povečeřet, pak by rozhodně měla volit lehké menu, v němž by neměl chybět čerstvý salát.

Podle možností by si měla dát také mořské potvory, které působí jako afrodiziakum, radí Datman. A chtějí-li dámy mít dobrou kondici a výdrž až do rána, měly by během milostné noci občas zakousnout kousek celozrnného chleba nebo pečiva, nejlépe žitného.

Doktor Datman doporučuje, aby ženy nezapomínaly ani na dostatečné okysličení svých svalů, což je zajišťováno hemoglobinem v červených krvinkách. K tomu lze prý doporučit jednu či dvě skleničky kvalitního červeného vína.

Reklama

Související témata:

Související články

Když čokoládu, tak hořkou

Čokoláda má příznivé účinky na zdraví člověka, ale jen dvě tři kostičky denně a pouze hořká. Tedy ta s vysokým podílem kakaa, které obsahuje užitečné...

Výběr článků

Načítám