Hlavní obsah

Chystá se čokoláda na orgasmus a robot na nevěru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Lékařka Trudy Barberová na Sexuologické konferenci v Brightonu oznámila, že se v současnosti podílí na vývoji čokolády, která snadněji navodí u mužů i žen orgasmus. Rovněž dodala, že by brzy mohl světlo světa spatřit speciální robot, který bude schopen odhalit nevěru.

Foto: archiv VALACHY TOUR

Vítězem BIKE VALACHY se stal Pavel Boudný.

Článek

Nová čokoláda bude oproti běžným pochoutkám obsahovat dalece větší množství látek podobajících se těm, které uvolňuje lidské tělo při sexu. Orgasmu by pak lidé mohli dosáhnout jen požitím táfličky, aniž by se museli milovat.

Běžná čokoláda obsahuje 660 miligramů látky, která se svým složením podobá dopaminu či adrenalinu umocňujícímu tělesný prožitek. Čokoláda, která je právě ve vývoji, by se na trhu měla objevit do pěti let.  

Robot prozradí záletníky

Sexuoložka Barberová rovněž své kolegy překvapila, když se s nimi podělila o další nápad, který by mohl způsobit převrat v mnohých partnerských vztazích.

Vymyslela totiž speciálního robota, který prý bude schopen odhalit partnerovu nevěru. Podkožní mikročip by podle tělesné teploty manžela poznal, zda byl v uplynulých několika hodinách rozohněn a užíval si s jinou ženou. 

Reklama

Související témata:

Související články

Ojedinělý orgasmus lze prožít v tělocvičně

Londýnská tělocvična Gymbox nabízí speciální kurzy pod výmluvným názvem Cvičení soulože. Prý stačí jen několik návštěv a zákazníci poznají dosud neprobádané...

Sexuální rozkoš je pomíjivá

Vědci přišli nedávno se zajímavou teorií motivace lidského jednání. Podle nich je pro nás určující snaha dosáhnout požitku a rozkoše. Pokaždé, když...

Většina Rakušanek orgasmus jen předstírá

Obyvatelé Rakouska sexuálně dovádějí v průměru dvakrát až třikrát za týden, ale ne vždy se svým stálým partnerem. 43 procent žen a o tři procenta méně mužů...

Výběr článků

Načítám