Hlavní obsah

Neřesti a hříchy "průměrných" žen

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé dámy, ruku na srdce, patříte mezi "průměrné" zástupkyně něžnějšího pohlaví, nebo se rády ukazujete a vyčníváte z davu? Řadíte-li se do první skupiny a rády zapadnete, pak právě pro vás jsou určeny údaje ze zjištění, jak se takové průměrné ženy chovají, jak moc jsou náchylné k nevěře a čím specifickým se vyznačují. Údaje je potřeba brát s nadhledem, sami autoři přiznávají, že slouží spíše pro pobavení.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Specifikovat a zařadit větší množství jedinců do jedné konkrétní kategorie je poměrně složitý úkol. Přesto se o to odborníci na lidské vztahy pokusili a sestavili jakýsi pomyslný žebříček, čím se vyznačují "průměrné" ženy, které na první pohled nijak nevyčnívají z davu.

Zajímalo je, jak jsou na tom uvedené dámy s nevěrou, jak velké procento z nich hřeší a jak často, případně jak rychle jim trvá, než podlehnou nějakým svodům. Přehled, na který je dle samotných autorů vhodné pohlížet s velkým nadhledem, zveřejnil server Women´s Health.

Jak podléhají svodům

Nevěra už není dávno jen "zlozvykem" mužů, na které věrné manželky doma netrpělivě čekaly, až se vrátí ze záletů. Bohužel s moderní dobou se role ohledně nevěry vyrovnávají, a proto možná málokoho překvapí, že téměř 58 % průměrných a obyčejných žen někdy podvedlo svého stávajícího partnera.

V návaznosti na to je dobré uvést, jaké jsou tři nejčastější důvody, proč ženy vůbec zahýbají: nejčastějším důvodem byla jednoznačně nuda ve vztahu, na druhém místě byla nevěra z důvodu, že už žena nemilovala svého stávajícího partnera tak, jako dříve, a trojici uzavírá narůstající pocit nejistoty ve stávajícím vztahu.

Zajímavý je i číselný údaj žen, které podlehly svodům jiného muže, když byly opilé. Hodnota činí celých 27 %, což je bohužel údaj, který ženám příliš nelichotí. Ze všech nevěrnic bylo odhaleno 18 % případů nevěry, což naopak podle autorů studie dokládá, že ženy jsou vcelku dobré v kamuflování jiného vztahu.

Každá čtvrtá žena z devíti si pak jednoznačně myslí, že je lepší nevěru nepřiznávat, a snažit se ji tajit, jak jen to jde. Další zajímavý údaj pak udává, kolik nevěrnic randilo se ženatým mužem - podle výsledků takovou zkušenost má přes 60 %z nich.

Mužská nevěra

Aby ale nebylo vše jen o nevěře ženské, zajímali se odborníci také, jak vnímají ženy nevěru svých partnerů. Například o to, podle jakých náznaků ženy dospívají k názoru, že je jejich partner podvádí.

Podle čeho ženy soudí, že je partner podvádí
1. Tráví stále více času mimo domov
2. Sex už není to co dřív, jeho intenzita se snižuje
3. Nebere telefon, případně hned zavěsí
4. Stále častěji ženu kritizuje, hádky jsou stále častější
5. Stále častěji partnerku porovnává s jinými ženami, případně stále častěji zmiňuje konkrétní ženu

Ne pokaždé je ale příčinou výše zmíněných důvodů právě nevěra, což dokazuje i údaj, že 52 % žen je zbytečně paranoidních, takové ženy žijí pouze ve fiktivní domněnce, že je partner podvádí.

Ženy a dieta

Mnohé dámy ale hřeší i jinak, než jen co se sexu a vztahů týče. Přiznejte si, která  dokázala bez sebemenšího hřešení dodržet požadovanou dietu?

Věčné hubnutí je doménou žen, které hubnoucí praktiky nejen vykonávají, ale častěji o nich mluví. A také je porušují. Celých 35 % žen při hubnutí porušuje stanovená pravidla diety, a to každý den.

Mezi nejčastější hříšné pochoutky žen, kterými porušují dietní program, patří jednoznačně zmrzlina, pizza a smažené hranolky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám