Hlavní obsah

Nejdelší příběh sezdané lásky skončil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Manželství, které trvalo celých osmdesát let a zasloužilo se tak o zápis do Guinnessovy knihy rekordů, ve středu skončilo. Percy Arrowsmith, který svou výdrž v manželství vysvětloval neustálým přitakáváním ženě, ve svých sto pěti letech zemřel.

Článek

Percy skonal jen dva týdny poté, co se stoletou Florence oslavil osmdesáté výročí od svatby. Muž zemřel ve svém domě v Herefordu na severozápadě Londýna. Florence po jeho boku setrvala až do posledního okamžiku, uvedl reverend Anthony Priddis.

"Percy a Florence byli velmi šťastni, když jsem je na oslavě viděl," zavzpomínal reverend. "Byli do sebe stále zamilovaní," doplnil.

Arrowsmithovi měli tři děti, šest vnoučat a devět pravnoučat. Tajemství jejich manželství tkvělo prý ve dvou slovech: "Ano, miláčku." Těmi údajně Percy reagoval na každou poznámku své manželky. Florence zase uvedla, že nikdy v životě nešli spát, aniž by se po hádce neusmířili.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Britští manželé jsou spolu už osmdesát let

Britský manželský pár si zápis v Guinnessově knize rekordů zasloužil nejdelším soužitím na světě. Manželé jsou spolu již osmdesát let, což je zatím nejdelší...

Výběr článků

Načítám