Hlavní obsah

Nedostupné ženy aneb Ledové královny moderní doby

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslnit a zaujmout ženu nebývá pro muže vždy jednoduché. Pokud navíc do okolí vysílá dáma signály, kterými dává najevo, že ji jen tak někdo nezaujme, jde téměř o nadlidský úkol. Jsou opravdu všechny ženy tak nedobytné?

Foto: Profimedia.cz

Jak zaujmout či oslovit ženu, která se tváří jako nedobytná ledová královna?

Článek

Ženy stejně jako muži sní o vztahu s někým, kdo je bude milovat, obdivovat, hýčkat. Ač po tom mnohé od malička touží, dělají v dospělosti často i nevědomky všechno pro to, aby se tak nestalo.

Čím to je, že je v poslední době stále více mužů přesvědčeno, že více a více žen se tváří jako nedobytné ledové královny? Alespoň nějaké odpovědi se snažil přinést server časopisu Eligible.

Jak takovou ženu poznat

Na první pohled možná hned poznat nejde, ale svým chováním dává svůj postoj najevo. Jde většinou o pohlednější dámy, které svůj vzhled dávají rády na odiv.

Jakmile se k nim ale nějaký muž přiblíží s nadějí o možné seznámení, většinou ho taková „ledová královna” výrazně odbyde ve stylu „neotravuj” nebo „nemám zájem”. V horším případě jí muž nestojí ani za to, aby vůbec nějak reagovala.

Proč se tak chová 

V takovém případě se nabízí jasná otázka, proč se tak vůbec ženy chovají, když mnohé touží po vztahu a navíc si často stěžují, že najít správného partnera není lehké? Jedna odpověď by tu byla.

Na vině může být strach z veřejného mínění a také možného společenského (v případě celebrit i mediálního) skandálu. Ženy se prý bojí vyjádřit hned zpočátku své city a případná tajemství, protože by mohly vypadat „povolně a příliš dostupně”.

Jejich strach z toho, že by je někdo mohl veřejně slovně, v horším případě i na sociální síti označit jako ženu, která je lehko „k mání”, je ovládá natolik, že se raději budou dělat nedostupné a eliminují tak co nejvíce rizik. V takovém případě jsou ale samy proti sobě a možné setkání s tím pravým partnerem si dost komplikují.

Rada pro ženy tedy zní, alespoň podle vyjádření některých mužů ´– odstraňte bariéry a nebojte se seznámení. Jen kvůli tomu, že si dáte s nějakým mužem v baru skleničku, nebude nikdo usuzovat nic špatného. Navíc možná právě z něj se může později vyklubat ten pravý partner pro život.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si muži představují dokonalou ženu

Každý člověk má nějaké základní požadavky na svého budoucího životního partnera. Nejčastěji to bývá spolehlivost, věrnost, společné zájmy. Někdo je náročnější...

Typy mužů, kterým se ženy zdaleka vyhýbají

Existují určití lidé, kteří nám jsou automaticky nesympatičtí, aniž bychom měli konkrétní důvod nebo je blíže znali. Podobné chování lze vysledovat i u žen,...

Výběr článků

Načítám