Hlavní obsah

Muži s pivním břichem prý v posteli vydrží víc než atleti

Ankara

Vypracované břišní svaly jsou sice krásné na pohled, ale pokud se jedná o výkonnost v posteli, pak dominují zcela jiní muži. Podle nové turecké studie pánové s větším bříškem vydrží v posteli déle než ti, kteří mají dokonale vypracované svaly.

Foto: Profimedia.cz

Pivní pupek sice není krásný na pohled, ale mužům z pohledu sexuality zřejmě svědčí.

Článek

Experti z Turecka testovali BMI u stovky mužů a zjišťovali, jak dlouho vydrží souložit, než dosáhnou orgasmu. Podle analýzy výsledků pánové s vyšším BMI a výrazně větším bříškem dosahovali orgasmu později a souložit vydrželi déle než ti, kteří měli BMI normální postavy a štíhlý pas.

Zatímco majitelé pivního břichu souložili v průměru 7,3 minuty, muži s atletickou postavou a pevnou břišní stěnou v průměru jen dvě minuty, tedy třikrát méně.

„Štíhlí muži s vypracovanými svaly na břiše mnohem častěji trpí předčasnou ejakulací. Je to způsobeno tím, že muži s tukovou zásobou na břiše mají více ženského pohlavního hormonu estradiolu, který zpomaluje vyvrcholení,“ vysvětlují turečtí experti.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvalitu spermatu zvyšuje každodenní sex

Pokud mají muži problémy s kvalitou svého spermatu, měli by dle australských vědců mít sex denně. Jedině tak se zvýší šance na otěhotnění jejich partnerky....

Až třicet procent žen někdy ejakulovalo

Většina lidí má v povědomí, že ejakulace je záležitostí pouze mužů. Ovšem podle vědců se týká i žen. Mokrý orgasmus nebo-li také squirting oficiálně někdy...

Výběr článků

Načítám