Hlavní obsah

Jeden Američan z pěti odmítne sex kvůli sportu v TV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Jeden z pěti Američanů ve věku 25 až 55 opustí vzrušující, žhavé sexuální radovánky, dávají-li v televizi nějaký sportovní pořad. Tvrdí to na základě svého průzkumu časopis GQ. Psycholog Ed Laumann z univerzity v Chicagu přesto ženy uklidňuje: "Z pěti mužů stále zůstávají čtyři, kteří výzvě neodolají."

Foto: ÚSP Kvasiny
Článek

"Vezmeme-li v úvahu, že průměrný styk trvá patnáct minut, muži zpravidla jednu necelou třetinu hokejového zápasu kvůli sexuálním hrátkám obětují," pokračuje Laumann.

GQ přidává i rady zanedbávaným partnerkám. Údajně funguje, když se oblékne do dresu miláčkova zamilovaného klubu a věnuje se mu s plným nasazením během reklamního bloku nebo přestávky.

Přesvědčování k milostným hrátkám přitom vítá více než 83 % oslovených zástupců pánů tvorstva, 53 % dokonce vítá i drsnější metody.

GQ přináší pro ženy i další potěšující zprávy. Více než sedmdesát procent Američanů je údajně spokojeno s partnerkou, kterou mají doma. Přes devadesát ženatých dokonce uvedlo, že by si manželku vzali klidně znovu. Odolávají dokonce i nabídkám na nevěru. Jejich protějšky jsou totiž pro ně stále velmi vzrušující.

Smutnou zprávou pro celé Spojené státy může být podle GQ skutečnost, že 26 % oslovených má sex jen jednou do roka.

Anketa

Dali jste někdy přednost sportu v TV před žhavým sexem?
Ano
22,7 %
Ne
62,1 %
Dokáži zvládnout obojí najednou
15,2 %
Celkem hlasovalo 594 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám