Hlavní obsah

Jak přimět partnera, aby se do vás znovu zamiloval

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátky vztahů bývají podobné - zamilovanost, touha být neustále s partnerem, doslova závislost jednoho na druhém. Počáteční poblouznění ale dříve nebo později vyprchá, a nejen ženy mohou zažívat pocit, že je najednou něco špatně. Jak v partnerovi probudit znovu ono poblouznění a zamilovanost?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jste ve vztahu stále šťastná, přesto máte pocit, že všechno není tak, jak by mělo? Vidíte na svém partnerovi, že se vám vzdaluje, nebo se vám sám přiznal, že mu něco chybí? Netřeba hned zoufat, nejste v tom sami. Po čase v mnoha vztazích nastanou chvíle, kdy se vše „otupí” a svazek dvou lidí se nese na „stereotypní” vlně.

Vše má ale své řešení. Pokud bude snaha na obou stranách, naděje na to, že se do vás partner znovu „bláznivě zamiluje”, tu je. Zkuste následující tři tipy od odborníků.

Dopřejte si prostor 

V jakékoli fázi vztahu je potřebné, aby oba partneři měli prostor nejen jeden pro druhého, ale i sami pro sebe a své koníčky, záliby, přátele. To všechno dokáže dodat potřebnou energii, kterou měli i v počátcích vztahu.

Kromě toho, čas strávený s někým jiným dává možnost uvědomit si, co pro nás protějšek znamená. O to méně ho pak budeme považovat za „samozřejmost”.

Které vztahy vydrží, které naopak nebudou mít dlouhého trvání

Vztahy a sex

Jakmile budete mít oba dostatek prostoru sami pro sebe, budete si toho druhého víc vážit a snáze se může do vztahu vrátit mnohé téměř zapomenuté - vzrušení ze vzájemné blízkosti i tolik potřebná spontánnost, uvádějí odborníci pro server Yourtango.

Zkuste společně něco nového 

Pokud si zoufáte, že z vašeho vztahu zmizela jiskra, trocha nepředvídatelnosti ji dokáže znovu zažehnout. Každodenní povinnosti a lenost dokážou mnohé odradit od toho zkoušet s partnerem společně něco nové, právě to je ale způsob, jak vztah znovu „nakopnout”.

Pět jednoduchých tipů, jak oživit vztah

Styl

Nebojte se zranitelnosti 

Emoce a pocity jsou pro vztah hnacím motorem. Pro některé muže je ale právě vyjádření emocí velmi nesnadným úkolem. Zkuste mu ukázat, jak je pro vás důležitý, proč ho potřebujete. Vsaďte na jednoduchou ženskost a nebojte se ukázat zranitelnost vyjádřením, proč je pro vás nepostradatelný.

I to je dobrý způsob, jak probudit jeho vlastní city a snahu naplnit představy, jaké o něm máte. A hlavně, nezapomeňte být uvolněná, v pohodě a zábavná. Muži milují ženy, které se nebojí otevřít své srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám