Hlavní obsah

Co muži nikdy nechtějí slyšet od ženy

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že důvěra a upřímnost jsou hlavními stavebními kameny všech vztahů. Jenže ruku na srdce. Jsou určité věci, spíše slova, které dokážou každého muže dohnat k šílenství. Přečtěte si seznam osmi vět, které sestavili právě muži.

Foto: Profimedia.cz

Ani pohodový vztah se občas neobejde bez problémů. Ženy jsou většinou velmi impulzivní, ale muže dokáže rozhodit věta, kterou by žena nechala téměř bez povšimnutí.

Článek

Redaktoři internetových stránek askmen.com sestavili několik vět, které by od žen nechtěli nikdy slyšet. Na prvním místě ale není překvapivě věta: „Miláčku, pojďme nakupovat,“ při které si každý muž představí šílené utrpení v podobě několikahodinového postávání před ženskými kabinkami.

Děsí je také slova typu: „Jsi jako tvůj otec“ nebo daleko horší varianta: „Jsi jako můj otec“. To je prý dokáže absolutně rozhodit. Přinášíme seznam osmi vět, které prý doopravdy slyší jen velmi neradi.

Přemýšlela jsem...

Muži si myslí, že když vyslovíme tato dvě slova, myslíme to už doopravdy vážně. Většinou se totiž bojí, že je okamžitě konfrontujeme s tím, že jsme přemýšlely nad tím, že bychom chtěly svatbu nebo si pořídit miminko.

Buď trochu chlap

Není nic horšího než zpochybňování mužské podstaty. V této chvíli muži nevědí, co mají dělat, a mají pouze dvě možnosti. Buď udělat to, co si žena přeje, anebo jí opáčit stejnou větou a pokárat ji, že by mohla být trochu příjemnější.

Rodiče tě chtějí poznat

To může z pohledu mužů prý znamenat pouze dvě věci. Buď vztah překročil neviditelný milník závažnosti, nebo se žena snaží dostat partnera pod rodinný mikroskop a učinit na něm jakýsi pokus odolnosti. Na tom by se mělo poznat, zdali je vhodným partnerem do budoucna.

Bolí mě hlava

Klasická věta, kterou muži nenávidí a mají pod ní zakódováno, že se tím ženy vymlouvají z partnerských povinností. Prý ale mají jistý trik. Totiž když ženě nabídnou aspirin a ona odmítne, mají právo být naštvaní a zhrzení, že jim lže. Většinou tato taktika končí usmiřováním, což je pro ně samozřejmě výhodné.

Na co myslíš?

Ženy jsou od přírody velmi zvídavé. Chtějí vědět úplně všechno. Jak se muži cítí a také jaké jsou jejich pocity a předtuchy. Muži se o tyto věci příliš nezajímají a raději se starají sami o sebe. Logické tedy je, že je tato věta vyvede z míry, protože odpověď, že doopravdy na nic nemyslí, je pro ženy většinou absolutně nepochopitelná. Ty totiž zaměstnávají svůj mozek neustálými myšlenkami.

Myslíš si, že je hezká?

Jakkoliv nenápadně se muž podívá na procházející dlouhonohou blondýnu, žena vilný pohled téměř vždy zaregistruje. Pokud tvrdí, že se mu nelíbí, bude obviněn ze lži. Jak z této situace vycouvat? Muži radí: „Zkuste třeba větu, že má příliš velké pozadí. Bohužel ale ne vždy zabírá.”

Všiml sis na mně něčeho?

To je problém nevšímavosti většiny mužů. Čím déle muž otálí s odpovědí, tím frustrovanější se žena stává. A když se konečně rozhodne pochválit vlasy, může se stát, že partnerka s pláčem hodí na zem nové náušnice a uraženě odejde.

Musíme si promluvit

Jsou dvě možnosti. Buď to skončí rozchodem, nebo přinejmenším nepříjemným rozhovorem o tom, že muž nesplňuje ženiny požadavky a měl by s tím něco rychle udělat, než bude pozdě. Právě tato tři slova jsou nejnenáviděnější větou celého seznamu.

Reklama

Související témata:

Související články

Chování, které ničí i velmi pevné vztahy

Najít vhodného partnera pro život nebývá někdy jednoduché. Když už ho naleznete, ani velká počáteční zamilovanost vám nezaručí, že daný svazek vydrží navěky....

Výběr článků

Načítám