Hlavní obsah

Čím silnější svobodný muž je, tím plnější by měl mít peněženku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože ženy často tvrdí, že na vzhledu muže nezáleží, ve skutečnosti si při výběru partnera na vzhledu doslova zakládají. Potvrzuje to i nejnovější průzkum amerických vědců. Podle něj čím je muž atraktivnější, tím si může dovolit nižší pozici v postavení, čím je ale naopak obéznější a méně atraktivní, tím více musí ztloustnout také jeho peněženka.

Foto: Profimedia.cz

Muži i ženy při seznamování dávají přednost štíhlým, atraktivním a bohatým partnerům.

Článek

Profesor Pierre-Andre Chiappori z Columbia University to dokázal při svém výzkumu. Zjistil, že s každými deseti procenty nárůstu tělesné váhy musí muži narůst příjmy o dvě procenta, aby měl stejnou hodnotu na trhu nezadaných jako bez oněch deseti procent nadváhy.

Muži i ženy při seznamování dávají přednost štíhlým, atraktivním a bohatým partnerům. Ovšem pokud jedna z těchto vlastností pokulhává, musí být náležitě nadprůměrná jiná.

„Je ale mnohem jednodušší změnit svou váhu a postavu než změnit své příjmy a výši vzdělání,“ radí Chiappori v deníku New York Post.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zaručeně sbalit chlapa na celý život

Najít toho pravého muže pro život dnes není vůbec jednoduché. Přestože existuje celá řada možností pro seznámení, stále více lidí s tím má problémy. Někdy za...

Výběr článků

Načítám