Hlavní obsah

Banány podporují sexuální prožitek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Podle amerického klinického lékaře Stevena Lamma obsahují banány všechny látky potřebné k udržení libida. Proto by před milostným prožitkem měli partneři toto ovoce konzumovat. Své rady shrnul v publikaci Six-Week Hardness Factor Programme.

Článek

Podle Lamma se na moci banánů podepisuje vhodná kombinace draslíku, vitaminu B6, vitaminu C a kyseliny listové. Banány pak prý dělají skoro stejné "zázraky" jako proslulá viagra.

Co v jídelníčku nevynechat

Kromě banánů však obdobnou službu prokáže okurka, mrkev nebo chřest. Okurky a mrkev mají plno vlákniny, u chřestu se cení jeho antioxidační vlastnosti. Na seznamu doktora Lamma jsou také jablka, avokádo, borůvky, chilli papričky, čokoláda, fíky, zázvor, hroznové víno, česnek, med, ořechy, špenát a rajčata.

Expert ve své knize zveřejnil na čtyřicet receptů, jak u mužů libido zvýšit. Některé vycházejí z karamelizovaného banánu, jiné se zakládají na červeném pomeranči a podstatou dalších je zase smažený chřest.

Čeho se vyvarovat

Doktor Lamm zároveň varuje, že muži by se měli obloukem vyhnout rychlému občerstvení, neměli by kouřit, měli by se vyhýbat stresu a hlavně nesmějí být líní.

"Sexuální zdatnost je něco, co patří ke všem mužům, a to bez ohledu na věk,"  uvedl doktor Lamm.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám