Hlavní obsah

Na co si dát podle rozvodových právníků pozor při randění

Novinky, lin

Láska nám často na oči nasadí růžové brýle a my je ne a ne sundat. Často nám pak unikají věci, kterých si začneme všímat, až když pomine prvotní zamilování. To bývá ale zpravidla pozdě a vztahy pak končí rozchodem nebo dokonce rozvodem. Přečtěte si pět rad od těch nejpovolanějších - rozvodových právníků, na co si dát pozor.

Foto: Profimedia.cz

Na co si dát při randění pozor?

Článek

Chce se až příliš brzo vázat

Brzké zásnuby nebo dokonce svatba neznamenají nic dobrého. Pokud máte pocit, že se váš partner snaží posunout vztah na další úroveň až moc rychle, je potřeba zpozornit. Může se z něj totiž vyklubat obsesivní člověk nebo se vás snaží k sobě co nejvíce připoutat.

Jeho profil na seznamce připomíná beletrii

„Při randění přes seznamku si dávejte pozor, jestli informace na profilu odpovídají realitě. Není nic neobvyklého, že si lidé s oblibou přibarvují životopisy, nicméně pokud zjistíte, že profil daného člověka připomíná spíše fikci, je potřeba couvnout. Člověk, který není upřímný hned ze začátku, nebude upřímný nikdy,“ říká advokátka a rozvodová právnička Karen Covyová.

Je rozvedený, několikrát

Pokud se vám partner svěřil, že je hned několikrát rozvedený, zpozorněte. Nemusí se hned jednat o sňatkového podvodníka, ale je možné, že k manželství nechová takovou úctu jako třeba vy. „Ti, kteří se často žení, se také rychle rozvádějí,“ uvádí rozvodový advokát Randall Kessler pro Huffington Post.

Je ženatý, ale s manželkou nevycházejí

V tomto případě je vždy potřeba si věci vyjasnit. Pokud se vám partner totiž hned v začátcích vztahu nesvěří, jak se věci mají, něco na něm nehraje. Je totiž zásadní rozdíl v tom být od manželky odloučený a být rozvedený. Být odloučený totiž jasně značí, že vztah není dořešený, a proto je nesmysl začínat nový.

Pije až příliš

Není nic špatného na tom dát si k večeři skleničku nebo dvě. Situace se mění v případě, pokud je vašeho partnera těžké přistihnout bez skleničky v ruce. Nezáleží na tom, jestli vám připadá opilý, nebo ne, problémy s alkoholem, a obzvláště tím tvrdým, zavánějí vždy velkými potížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám