Hlavní obsah

V čem zazářit na romantické schůzce

Novinky, Linda Humlová

Hledáte dokonalý outfit ku příležitosti svátku všech zamilovaných? Inspirujte se naším výběrem, co si obléci do kina, na večeři či na romantickou procházku zakončenou ve vinárně. Slibujeme, že z vás váš milý nespustí oči.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svátek zamilovaných je skvělá příležitost k tomu, se hodit do gala a vyrazit za kulturou nebo jen tak na skleničku něčeho dobrého. Pokud váháte nad tím, co na sebe obléknout, poradíme vám, jak na to, abyste se líbila sama sobě i vašemu protějšku.

Do víru velkoměsta

Plánujete romantickou procházku po centru města nebo už rovnou víte, že skončíte v prvním baru na skleničce dobrého vína? Ať tak či onak, nezapomeňte svůj outfit přizpůsobit dané situaci. V odvážných sandálkách na podpatku moc daleko neujdete, za to v nich vzbudíte určitě žádanou pozornost. V případě, že vás čeká procházka, oblékněte si pod tlustý kabát decentní šaty a na nohy obujte kotníčkové boty na nízkém podpatku, které jsou pohodlné, ale zároveň protáhnou siluetu.

Pro nenucený vzhled si zase klidně oblečte vaše oblíbené džíny, které vylepšíte sexy červeným topem a tím správným spodním prádlem, které můžete nechat vykukovat z halenky s výstřihem.

Foto: archiv firem

Sandálky, Tamsin, 1540 Kč. Džíny, Lindex, 999 Kč. Top, Zoot, 1079 Kč Kbaelka, Marks&Spencer, 999 Kč. Podprsenka, H&M, 499 Kč. Šaty, Esprit, 1999 Kč. Kotníkové boty, H&M, 949 Kč. Kabát, H&M, 1999 Kč.

Na večeři

Chystáte se na vynikající večeři a vy chcete opravdu zazářit? Pak vsaďte na šaty, které jsou synonymem pro ženskost a sluší doslova každé.

Pro romantický look vsaďte na šaty s květovaným potiskem, ke kterým slaďte i kotníčkové boty a psaníčko. V případě, že si chcete připadat jako opravdová diva pak zvolte černé sexy šaty s krajkou. Ty pak doplňte rudými doplňkama a červenou rtěnkou.

Foto: archiv firem

Kabelka, H&M, Boty se zipem, Zoot, 1699 Kč. Šaty, Zoot, 1358 Kč. Šaty s krajkou, H&M, 1999 Kč. Náušnice, Lindex, 149 Kč. Boty na nízkém podpatku, H&M, 999 Kč.

Do kina

Hledáte outfit, který nebude prvoplánově sexy, za to ale bude rozvíjet mužskou fantazii? Pak vsaďte na jeden odvážnější kousek oblečení jako je například sexy top nebo spojení koženkové sukně a kozaček nad kolena.

Ostatní kousky oblečení volte decentní. K sexy topu tak například slaďte semišovou sukni, černé neprůhledné punčocháče a kotníčkové boty bez podpatku. Naopak kozačky s podpatkem a koženou sukni doplňte jednoduchým svetrem bez výstřihu.

Foto: archiv firem

Top, H&M, 599 Kč. Boty, Urbanlux, 1472 Kč. Semišová sukně, H&M, 1449 Kč. Svetr, Zoot, 629 Kč. Kozačky, Baťa, 1799 Kč. Sukně kožená, Zoot, 1199 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám