Hlavní obsah

Na co se mladí muži touží zeptat svých partnerek

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv si spousta žen myslí, že jsou muži těmi, kterým je všechno spíš jedno, není tomu vždy tak. Možná to mají stejně jako něžné pohlaví. Jen se stydí nebo se bojí reakcí. A tak to, na co se chtějí zeptat, si raději nechají pro sebe. Zvídavost některých lidí ovšem nezná mezí, a tak se není čemu divit, že i na tak kontroverzní téma vznikl anonymní dotazník.

Foto: Profimedia.cz

Ženy i muži jsou velmi zvídaví. Často se ale stydí se na spoustu věcí zeptat.

Článek

Ženy jsou od přírody velice zvídavá stvoření. Některé nemají problém zeptat se na to, co mají právě na jazyku, jiné si dumáním nechají zkazit náladu a na otázku, co se stalo, odpovídají notoricky známým „nic“.

Jenomže nejsou samy, komu občas v hlavě vrtá něco, na co by se rády zeptaly, ovšem stud jim to nedovolí.

Serveru Though Catalog se s otázkami, které jim nejčastěji vrtají hlavou, svěřilo 14 mužů. Jako důvod uvedli, že ačkoliv je to nesmírně zajímá, je jim trapné se jednoduše zeptat.

A některé otázky jsou doopravdy velmi překvapivé. Publikoval je deník DailyMail.

1. „Chtěl bych vědět, s kolika muži spala. Jenomže spolu nechodíme zas tak dlouho, takže by ta otázka mohla být příliš osobní. A co když spala s více muži, než si myslím? Možná lepší nevědět a nikdy se na to nezeptat,“ Luke, 24 let.

2. „Jestli by někdy souhlasila s milováním ve třech. Já bych chtěl, ale bojím se, že by si o mně myslela, že ji chci podvádět nebo že myslím na jiné ženy,“ Trey, 25 let.

3. „Jestli to, že má tak často a tak intenzivní orgasmus, hraje, nebo jestli je to doopravdy. Ne proto, abych se mohl pochválit za svou sexuální zdatnost, ale proto, že se říká, že ženy často přehánějí,“ Will, 24 let.

4. „Jak často se sebeuspokojuje. V závislosti na odpovědi bych ale také mohl být uražený,“ Gio, 26 let.

5. „Jestli někdy nosí spodní prádlo podruhé, bez vyprání, jako to občas dělají muži. Nechci nikoho soudit, jen mě to zajímá,“ Sam, 25 let.

6. „Jestli už se úplně emočně odpoutala od svého expřítele. Je to něco, z čeho mám trochu strach. Ano, nejsem si tím totiž zas tak úplně jistý,“ Kyle, 24 let.

7. „Jaký je můj penis ve srovnání s jejími bývalými sexuálními partnery,“ Patrick, 25 let.

8. „Jestli už byla někdy v minulosti těhotná. To mě totiž dost děsí, ale nikdy bych se na to asi nezeptal. Je to moc citlivé téma, ale přesto jsem hodně zvědavý,“ Bobby, 24 let.

9. „Jestli jsou její prsa přírodní, nebo ne. Jsme teprve na začátku a ještě je příliš brzy, abych se na něco takového zeptal. Technicky vzato je to spíše kompliment, protože se mi zdají příliš dokonalá,“ Victor, 23 let.

10. „Jestli měla někdy sex se ženou. Vím totiž, že v dobách studií měla pestrou minulost. Ale zase nechci, aby si myslela, že mám dojem, že byla moc promiskuitní,“ Ricky, 24 let.

11. „Kolik chce mít dětí a jestli je vůbec chce. Pokud bych se jí zeptal, tak se bojím, že by mohla dostat strach. Chci to jen vědět do budoucna, nechci děti teď hned,“ Rob, 26 let.

12. „Rád bych věděl, co je ta nejdivočejší věc, kterou kdy udělala. Ale strašně se stydím se na to zeptat,“ Jason, 22 let.

13. „Jestli sama sebe někdy zkoumá. Viděl jsem totiž v televizi pořad, ve kterém si ženy zkoumaly svoje pohlavní orgány zrcadlem. A přišlo mi to fakt divné,“ Kevin, 23 let.

14. „Co si doopravdy myslí o našem sexuálním životě a o mém výkonu v posteli. Nebojím se odpovědi, jen bych jí chtěl číst myšlenky, abych věděl, že mluví pravdu,“ Anthony, 25 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám