Hlavní obsah

Čím muži spolehlivě odradí každou ženu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při seznamování hraje vzhled určitě důležitou roli, i když mnozí tvrdí něco jiného. Ale i krásný vzhled není vše. Ani on totiž mnohdy nedokáže přebít některé vady, které muž či žena mají. Podívejte se s námi na přehled několika mužských neduhů, kvůli kterým i ten největší krasavec může dostat velmi rychle košem.

Foto: Profimedia.cz

Někdy muži sami přispívají k tomu, že první rande velmi rychle skončí. Ilustrační foto

Článek

Stejně jako se někdy tvrdí o ženách, že jsou nejkrásnější, když mlčí, dalo by se někdy totéž říci i o některých mužích. Na první pohled krasavci, s kterými by chtěla být nejedna žena, jakmile ale promluví, ani dokonalý vzhled a přitažlivost nedokážou překrýt neurvalost a nevychovanost.

Ženy jsou v prvním hodnocení náročné, a tak někdy stačí ze strany muže říci jen něco nepatřičného nebo vyvíjet zbytečně velký nátlak, a jakékoli šance na další sbližování jsou nenávratně pryč.

Přehled některých aktivit, kvůli kterým se muži zbytečně připravují o možnost sblížení, přinesl server Askmen.

Neustálé vyptávání

„Máš mě ráda?” Tak to je otázka, kterou by muži nejspíš neměli pokládat ženě příliš často, pokud ji nechtějí odradit. Sem tam neškodí zeptat se, ale je-li to často, může to dopadnout špatně.

Časté opakování těchto slov totiž v očích mnohých žen dělá z muže slabocha. Tedy opak toho spolehlivého, silného a romantického ochránce, o kterém sní.

Příliš ochoty škodí

Dělat drahoty a nedopřát ženě nic z toho, co by chtěla, není klíčem ke spokojenému vztahu. Stejně tak ale pravý opak, totiž dát jí vše hned, jak si o to řekne. Trocha tajemna a nejistoty vztah okoření, jde jen o to, vědět, kdy říct dost.

Neustálý dohled 

Druhou největší chybou, kterou může muž dělat, je neustálé sledování, kde jeho partnerka je, co dělá atd. Je dobré si uvědomit, že každý člověk má rád svou svobodu, a to i ve vztahu. Neustálou kontrolou, případně nařizováním, co, jak či kam chodit, každý vztah určitě brzo skončí.

Shazování kamarádů

Je více než jisté, že mužova nová partnerka bude mít své kamarády, a to jak ženy, tak i muže. Ne každý se může jejímu partnerovi líbit. Nejlepší cestou, jak ve vztahu vydržet, je hlavně neshazovat či neurážet ty, kteří se zrovna jejímu partnerovi nelíbí. Ženy takové chování nejsou schopny dlouho tolerovat.

Nátlak k sexu

Ženy chtějí sex stejně jako muži, jen některým trvá déle, než k němu „svolí”. Není proto dobré neustále naléhat nebo ženu k sexu nutit, to je nejspolehlivější způsob, jak ji naprosto odradit.

Přílišná snaha zaujmout

Je jasné, že muž bude chtít ženu svého srdce jakkoli zaujmout, jakmile se ale bude snažit moc, bude to rychlá cesta k rychlému konci. Ženy se rozhodují podle sebe a jakýkoli nátlak berou jako omezování. Navíc muž, který se příliš vnucuje či předvádí, není v jejich očích příliš přitažlivý.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zlepšit své šance při svádění ženy

Mezi lidmi panuje všeobecný názor, že mnozí muži nemají většinou problém svádět ženy. Možná to tak je, ale realita vedle toho nabízí ještě jednu, rozšířenější...

Výběr článků

Načítám