Hlavní obsah

Nástrahy randění s krasavicí

Novinky, bok

Vzhled je v životě důležitý, ať už s tím souhlasíme, nebo ne. Především pak pro muže, kteří prvotně u žen řeší (někdy i automaticky) celkový zevnějšek, a teprve poté se zaměřují na ostatní kvality. Pokud je zájem opětovaný, mají vyhráno. Vztah s krasavicí ale s sebou kromě krásy nese pro muže i určitá negativa.

Foto: Profimedia.cz

Vztah s velmi krásnou ženou nemusí být tak dokonalý, jak na první pohled vypadá.

Článek

Pro mnohé lidi není vzhled na prvním místě v žebříčku důležitých vlastností partnera, pokud je ale konkrétně žena obdařena nějakou tou krásou navíc, rozhodně to má u opačného pohlaví jednodušší.

Čím více krásy a sexuální přitažlivosti pak má, o to více starostí může mít její budoucí partner. Přehled některých problémů, které z randění s krasavicí mohou vyplynout, přinesl server Askmen.

Konkurenti

Je pravda, že nevěra se nevyhýbá nikomu, ale přece jen o krásnou ženu bude mít zájem více mužů. A je jedno, jak dokonalý stávající vztah je. Obavy z toho, že jednou neodolá jinému muži, tu budou stále. Navíc při jakékoli veřejné akci se musí muž připravit na to, že jeho partnerka bude v centru pozornosti většiny ostatních mužů.

Žárlivost 

Mít vedle sebe opravdu krásnou ženu je pro většinu mužů velmi uspokojivý pocit, bohužel není jediný, který se během takového vztahu zřejmě bude vyskytovat. Kvůli neustálé pozornosti věnované partnerce se může velmi lehko dostavit i žárlivost, případně jakýsi majetnický pocit. Na obojí pozor, lehce se mohou vymknout kontrole.

Druhé housle 

Krásným nebo úspěšným lidem (v kombinaci obojího o to více) je všeobecně ve společnosti věnována větší pozornost než ostatním. Je třeba se připravit na to, že krásná žena po vašem boku bude povětšinou vždy v první linii zájmu.

Vztah pro peníze

Znovu řečeno, krása není všechno. I krásná žena se může zamilovat do méně pohledného muže. Pro ně to nebude problém, ale bohužel z hlediska závistivosti okolí se může stát, že ne všichni to budou vidět stejně. Je proto třeba se připravit i na to, že si mnozí budou myslet, že žena přetrvává ve vztahu pouze kvůli penězům.

Manipulace

S krásou jde často ruku v ruce i nadměrné sebevědomí. Některé ženy jsou pak v rámci dosáhnutí svého cíle schopny s mužem manipulovat opravdu velmi obratně.

Důvěra

V každém vztahu mohou být určité pochyby o tom, zda je partner opravdu věrný. I s krásnou ženou po boku takové pochyby určitě budou, a nejspíš o dost větší.

Ego

Každá žena ráda slyší, jak jí to sluší. Čím více to slýchá, tím více narůstá její sebevědomí a s tím i ego.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex na prvním rande prý není chyba

Sex na prvním rande býval před lety naprostým tabu. Ti, co ho prožili, byli považováni za zvrhlé či méně inteligentní. Jenže podle harvardských psychologů je...

Co muži touží vědět o ženách

Otázky, co opačné pohlaví chce, po čem tajně touží a co naopak nemůže vystát, trápí bez rozdílu muže i ženy. Není tak ničím výjimečným, že s některými dotazy...

Výběr článků

Načítám