Hlavní obsah

Mužské prohřešky, které se na prvním rande netolerují

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve snaze co nejvíce někoho zaujmout, děláme často věci, kterými spíše odradíme. To platí i o prvním rande. Podívejte se s námi na chyby, kterých se na první schůzce často dopouštějí muži. Některé jsou podle žen tak závažné, že se neodpouštějí. Vyhlídka na další schůzku je pak v nedohlednu.

Foto: Profimedia.cz

I mobil může být hlavním rozvracečem vztahu, který ani pořádně nezačal.

Článek

Pánové chtějí na prvním rande zaujmout stejně jako ženy. Někdy ale ve snaze udělat skvělý dojem provádějí (případně říkají) věci, které mohou vyústit v pravý opak. Místo aby žena začala uvažovat o společníkovi jako o potenciálním partnerovi, odsoudí možný vztah k zániku dříve, než vůbec začal, upozorňuje server Askmen.

Pokukování po jiných 

Spolehlivým způsobem, jak dostat hned na prvním rande studenou sprchu, je časté pokukování po jiných ženách. Samozřejmě, hodnocení a dívání není zakázané, ale na první rande se více než nehodí.

Pánové by si měli uvědomit, že mnohé ženy zaregistrují i letmý pohled na potenciální konkurentku, a každý krok a případnou reakci bedlivě sledují a hodnotí. Jakmile pak vycítí, že jsou ve velkém ohrožení a nejsou středem pozornosti (když by měly být), rychle z dalšího seznamování vycouvají. Je lepší si tedy všímat jen své vyvolené, rozhlížet se po okolních krasavicích se mohou pánové i později.

Uspěchané něžnosti

Romantické přezdívky, zdrobněliny a další podobná gesta jsou roztomilá a ke vztahu v určitém stadiu prostě patří. Rozhodně by to ale nemělo být na samém počátku, kdy se dva lidé teprve poznávají. V takovém případě označení jako „zlatíčko či kočičko” vyznívají poněkud infantilně.

Prokletí jménem telefon 

Chytré telefony jsou krásné, zajímavé a spoustu toho umí, zároveň jsou ale jakýmsi prokletím moderní doby. Neumíme si bez nich představit život, což je špatně. I když vám zrovna rande nevyšlo tak, jak jste si představovali, zkuste se ovládnout a nechte si vypnuté zvonění (případně mobil raději úplně vypněte), už ze slušnosti.

Bývalé partnerky

Jakékoli rozhovory na adresu bývalých partnerek si pečlivě zakažte. Žádná žena nechce být srovnávána se svou předchůdkyní. Soustřeďte se pouze na daný okamžik, minulé vztahy nechte za sebou.

Nevhodné vtipy 

Není horší situace, než když místo pobavení někoho jiného ztrapníte sami sebe. To se může jednoduše stát například při vyprávění vtipů. Zpočátku nemají muži přehled, jaký nebo zda vůbec má žena smysl pro humor, proto je lepší být opatrný. Především sexistické nebo vulgární vtípky můžou napáchat docela velkou škodu.

Nevychovanost 

Chce-li muž zaujmout, je třeba se snažit. A k tomu jsou zapotřebí i dobré návyky. Proto zapomeňte na hlasité mlaskání, přežvykování, plivání a další výstřednosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se úspěšně připravit na první rande

První rande s vytouženým protějškem je důležitý okamžik, který dokáže pozitivně nebo negativně ovlivnit další vývoj vztahu. Každý chce udělat ten nejlepší...

Výběr článků

Načítám