Hlavní obsah

Jak rozpoznat mezi muži ty nejlepší milence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Philadelphia

Při výběru partnera ženy kladou důraz nejen na mužovu peněženku, ale také na jeho sexuální atraktivitu a plodnost. Podle odborníků je naprostý mýtus, že sex není pro ženy tím nejdůležitějším. I ony touží být milovány a to se vším všudy. Jak tedy rozpoznat ty nejlepší milence a skutečně plodné samce?

Foto: Profimedia.cz

Mužnější typy jsou prý plodnějšími a lepšími milenci.

Článek

Podle psychologů tyto podmínky nejlépe splňují tzv. macho muži. Maskulinní muži s atraktivní tváří jsou nejen plodnější, ale jsou také lepšími milenci. Ženy s těmito muži mají více orgasmů, snáze jich dosahují a dříve také otěhotní.

Tým z Pennsylvania State University podrobně zkoumal pohlavní život 110 párů a v dotazníku sledoval jejich časování orgasmů, detaily týkající se milování a spokojenost s pohlavním životem. Pak psychologové pečlivě analyzovali obličeje mužů a všímali si jejich atraktivity a rysů mužnosti.

Ženy uváděly častější vyvrcholení při či po mužově orgasmu, pokud byl jejich milenec vysoce atraktivní a velmi mužný. Tyto pohlavní atributy pak hrály také roli, i co se týče spokojenosti se sexuálním životem a celkovou kvalitou vztahu.

Reklama

Související články

Každý čtvrtý muž se stydí za své tělo

Fenomén ideální postavy netrápí jen ženy, ale určité jizvy ponechává i na mužském sebevědomí či egu. Podle nového britského průzkumu trápí srovnávání dokonalé...

Co o mužích prozradí dlouhý prsteníček

Všeobecně se ví, že vzhled rukou o nás dokáže mnohé vypovědět. To samé se dá podle vědců říci i o samotných prstech. Konkrétně o délce prsteníčku a jejím vlivu...

Výběr článků

Načítám