Hlavní obsah

Afričan po 16 letech manželství zjistil, jak oplodnit ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AFRIKA

Neplodností trpí řada manželských párů, kteří se s posledními nadějemi stále častěji obracejí na lékařskou pomoc. Stejně učinili rovněž manželé ze střední Afriky, kteří po dítěti toužili již řadu let. Ukázalo se však, že příčinou neplodnosti byla spíše neznalost sexuálních praktik.

Článek

Muž, který se již šestnáct let snažil přivést svou drahou polovičku do požehnaného stavu, konečně pochopil, jak toho docílit.

Když se se svými trablemi svěřil na klinice, lékaři se málem potrhali smíchy, napsal kanadský zpravodajský server Matinternet. Faraji si totiž postěžoval, že ačkoliv vždy ejakuluje své partnerce na břicho, jeho manželka mu ještě nepřivedla na svět žádného potomka.

Kunzultace výjimečně zdarma

Zmatený Faraji si nechal od odborníků vysvětlit, jak správně se svým údem zacházet, aby se manželé jednou potomka skutečně dočkali. Klinika, která se již léta zabývá léčbou neplodnosti, projevila svou náklonnost neznalcům sexu a poučení o oplodňování poskytla muži zcela bezplatně.

Reklama

Výběr článků

Načítám