Hlavní obsah

Ženy záměrně nezvedají mobil, jen když si užívají skvělý sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mávnout rukou nad zvonícím mobilem, zvlášť pokud na displeji svítí jméno partnera či expartnera, ženy prostě nedokáží. Jedině, že by si právě naplno užívaly skvělý sex s někým jiným. Alespoň to vehementně tvrdí vědci z univerzity v Indianě ve své poslední studii, o níž informuje server LiveLeak.com.

Foto: Profimedia.cz

Většina z žen se podívá, kdo volá, když jsou ale "v nejlepším", mobil nezvednou.

Článek

Jejich vědecké studie se zúčastnilo celkem 500 žen ve věku 18 až 35 let. Skupina zahrnovala respondentky, které měly k volajícímu romantický vztah, ale rozhodly se dát si na chvíli "pauzu" i ty, které s volajícím dříve chodily, ale skončilo to oboustranným zjištěním, že by vztah nefungoval.

"Bez ohledu na to, jaké jsou jejich vztahy s volajícím, všechny ženy, které slyšely, ale nezvedly telefon, byly v době hovoru hluboce ponořeny do vášnivého sexu s někým jiným," řekl k tomu badatel Patrick Berger. "Navíc, drtivá většina respondentek pro tuto chvíli zcela zapomněla na vztah, který s volajícím měla a soustředila se zcela na své fyzické uspokojení."

Kdo volá? Nikdo důležitý..

Studie odhalila, že v 80 procentech případů, kdy ženy nezvedly telefon, si užívaly hrátek s mužem v nějakém ohledu výrazně převyšujícím volajícího - hezčím, inteligentnějším či například s větší sexuální výdrží.

Není to ovšem tak, že by ženy ignorovaly zvonění jako takové. Většina z nich se podívala, kdo volá, ale hovor nepřijaly a milenci nejčastěji řekly, "že nevolá nikdo důležitý". Pak pokračovaly v zábavě.

Studie zdůraznila, že stejně se ovšem chovají i ženy, které právě potkaly muže svých snů. "V každém případě, žena nechtěla telefonováním zničit okamžik pravého duchovního spojení s mužem, do kterého se právě zamilovala," řekl sociální psycholog Michael Corbin, spoluautor studie.

Vědci také skrze studii došli k názoru, že pokud ženy zvednou telefon nadšeně a rychle, je to v 99 procentech případů proto, že očekávají hovor od jiného muže.

Reklama

Související články

Ženy rozpoznají hlas potenciální sokyně

Nevraživé pohledy přítelkyně, jejíž miláček je zabrán do hovoru s cizí ženou, možná nejsou vždy jen planým projevem žárlivosti. Ženy totiž mají podle vědců...

Výběr článků

Načítám