Hlavní obsah

Ošklivka Katka v akci

Novinky, Jitka Zavadilová

Hvězdy seriálu Ošklivka Katka - Hanka Křížková, Viola Ottová a Lumír Olšovský se zúčastnily speciální bramborové VIP cooking show, na které připravili své vlastní originální recepty. Na akci, která se konala v útulných prostorách školy vaření Chefparade, byly představeny nové Bio hranolky za vydatné asistence všech protagonistů crazy seriálu. A že se rozhodně činili!

Článek

Hanka Křížková uvařila skvělé kotlety s hlívou ústřičnou. Také všem prozradila svůj recept na zářivé oči – stačí konzumovat hodně petrželky! Viola Ottová předvedla svůj originální a skvělý salát a la Viola. Kromě toho se míchaly avokádové a jahodové drinky, opět podle Hanky Křížkové, které jsou nejen rychlé, ale také zdravé a hlavně výborně chutnají.

Lumír Olšovský dámám skvěle asistoval a také se vyznal ze své lásky k vaření. Vaří prý hodně často a rád. „Seriálový Pipinka“ však ve vaření spíše experimentuje. Při operování s mixérem bylo ale znát, že rozhodně není v kuchyni poprvé. Avokádový drink se i díky němu Hance skvěle povedl! Všichni tři na akci šířili neuvěřitelně pozitivní atmosféru a sršeli vtipem, a kromě toho také předvedli úžasný kus svého kulinářského umění. 

Kousek příjemné atmosféry z VIP cooking show můžete mít i doma. Připravte si speciální recept podle Hanky Křížkové! Uvidíte, že bude bude chutnat i Vám. 

Kotleta s hlívou podle Hanky Křížkové

Ingredience na porci pro dvě osoby:

2 vepřové kotlety

Hlíva ústřičná

Jarní cibulka

Petržel (zelená nať)

2 bílé papriky

Rajčata cherry

Olivový olej, sůl, pepř, kmín, řecké koření

Avokádový drink:

½ avokáda

Limetka nebo citrón

250 ml. podmáslí

Sůl, pepř, česnek

Pažitka a petržel

Výběr článků

Načítám