Hlavní obsah

V jakých šatech dorazily celebrity na udílení cen SAG Awards

Novinky, lin

V neděli 27. ledna večer se v americkém Los Angeles odehrálo prestižní předávání cen SAG Awards 2019. Akce se zúčastnilo velké množství celebrit, neboť se jedná o akci, která předznamenává jména vítězů dlouho očekávaných Oscarů. Podívejte se, jaké šaty tentokrát světoznámé herečky předvedly.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emma Stoneová

Článek

Herečka Emily Bluntová předvedla jednu z nejbarevnějších rób večera. Šaty v barvě cukrové vaty značky Michael Kors vynikaly zajímavě řešenými průramky a bezbarvými flitry, které vytvářely dojem jemných šupinek. Díky staženým vlasům a decentním doplňkům působila herečka sofistikovaně a žensky.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emily Bluntová

Téměř šedesátiletá herečka Patricia Clarksonová předvedla nekonečně dlouhý rozparek, který by se hodil spíše pro mladší ženy, nicméně zahalený vršek alespoň částečně kompenzoval zbytečně odhalenou kůži.

Pochvalu si herečka zaslouží za výběr barvy, která skvěle ladila k jejím vlasům. Plusové body připisujeme rovněž za luxusní zdobení šatů a zahalené paže.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Patricia Clarksonová

Oblíbená herečka Emma Stoneová předvedla již v minulosti, že kalhoty na červený koberec zkrátka patří. Tentokrát na akci zvolila módní overal, který tvořily černé volnější kalhoty a asymetrický zlatý vršek s mašlí zdobený drobnými kamínky a korálky. Povedený make-up a decentní doplňky zajistily, že byla ozdobou celého večera.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emma Stoneová

Herečka Amy Adamsová oblékla atypické černé šaty značky Celine, které se skládaly z nabíraného živůtku bez rukávů a dlouhé rovné sukně s rozparkem.

Odhalená ramena přímo vybízela k tomu doplnit šaty náhrdelníkem, nicméně herečka se rozhodla pro visací náušnice. Účes působil poměrně stroze a zbytečně konzervativně, což je škoda, protože se herečka pyšní nádhernými dlouhými zrzavými vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Amy Adamsová

Herečka Catherine Zeta-Jonesová tentokrát zvolila poměrně odvážnou róbu, které kraloval hluboký výstřih i rozparek. Šaty v barvě tmavé modři byly navíc zdobeny flitry a krajkou, což působilo lehce přeplácaně.

Kladné body ovšem herečka dostává za to, že se držela při zemi, co se týče make-upu i výběru páskových bot.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Catherine Zeta-Jonesová

Zpěvačka a herečka Lady Gaga byla hvězdou předávání Zlatých glóbů a svou neochvějnou pozici potvrdila i na předávání cen SAG Awards. [celá zpráva]

Tentokrát vsadila na klasickou bílou róbu ve stylu Marilyn Monroe značky Dior haute couture. Výrazný make-up a pokládaná vlna byly už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a herečka Lady Gaga

Méně povedenou róbu předvedla herečka Alison Brieová, která vsadila na nevšední model značky Miu Miu. Šaty zdobily celkem tři mašle. Jedna obří byla umístěna na zádech, dvě menší v oblasti žeber.

Zdobnost byla ale spíše na škodu. Herečka by udělala lépe, kdyby vsadila pouze na jednoduché černé šaty bez ramínek a zvláštně působící zdobení.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Alison Brieová

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám