Hlavní obsah

Zlaté glóby 2019: Nejlepší a nejhorší róby večera

Novinky, Linda Humlová

V pondělí 7. ledna ráno se v americkém Beverly Hills konal 67. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen - Zlatých glóbů. Podívejte se v naší galerii, jaké slavné páry si nenechaly tuto prestižní událost ujít, kdo si oblékl nejhezčí šaty a kdo tentokrát na červeném koberci pohořel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hvězdy předvedly své róby na červeném koberci na udílení Zlatých glóbůVideo: Reuters

 
Článek

Na rozdíl od minulého ročníku, kdy si většina celebrit oblékla černou róbu jako protest proti sexuálnímu obtěžování v Hollywoodu, letos nebyla na červeném koberci o barvy nouze. [celá zpráva]

Podívejte se na ty nejkrásnější, ale také na ty méně povedené róby večera.

Hvězdy večera

Pokud bychom měli pasovat pomyslnou královnu celé akce, vybrali bychom herečku Julii Robertsovou, která si oblékla neobvyklý komplet složený z černých společenských kalhot a béžového topu s vlečkou.

Herečka Nicole Kidmanová zase vsadila na vínové šaty s flitry, které, ačkoliv neodhalovaly kůži, působily díky svému upnutému střihu sexy.

Herečka Emma Stoneová, která je ambasadorka značky Louis Vuitton, zvolila pudrové šaty s drobnými korálky od téže značky a vypadala naprosto úchvatně.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Julia Robertsová, Nicole Kidmanová a Emma Stoneová

Princezny červeného koberce

Klasické róby s vypasovaným živůtkem a rozšířenou sukní oblékly herečky Camilla Belleová, Penélope Cruzová a Isla Fisherová. Camilla zvolila atypický mix barev zelené a modré, ke kterému sladila i své líčení.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Camilla Belleová, Penélope Cruzová a Isla Fisherová

Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruzová

Penélope zase ohromila krásným výstřihem na zádech, který korunovala černá mašle.

Isla tentokrát vsadila na róbu značky Monique Lhuillier, která ale kvůli krajce působila lehce zastarale. Nepomohl ani mohutný náhrdelník a rudé rty.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Ve dvou se to lépe táhne

Na červeném koberci se vystřídalo i několik slavných párů. Nechyběl například oceněný Michael Douglas a jeho žena Catherine Zeta-Jonesová, která si oblékla krásnou skládanou róbu od libanonského návrháře Elieho Saaba.

Herec Bradley Cooper vyčníval nejen díky svému sněhobílému obleku, ale také díky své nádherné ženě Irině Shaykové, která oblékla zlaté šaty značky Versace, se kterou je často spojovaná.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herci a herečky Emily Bluntová a John Krasinski, Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas, Irina Shayková a Bradley Cooper

Vyzrálý styl

Okrasou celého slavnostního večera byly i herečky Jamie Lee Curtisová a Glenn Closeová. Obě vsadily na róby, které byly vybrány úměrně k jejich věku, ale přesto neztrácely na eleganci a šarmu.

Herečka a manželka herce Jeffa Bridgese Susan Gestonová naopak zvolila stříbrnou róbu s hlubokým výstřihem, nicméně v kombinaci s dlouhým rukávem šaty nepůsobily nijak vyzývavě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Jamie Lee Curtisová, herec Jeff Bridges s manželkou Susan Gestonovou a herečka Glenn Closeová

Šaty, které neměly spatřit světlo světa

K vidění bylo i pár módních přešlapů. Příkladem může sloužit herečka Constance Wu, která zvolila tělovou róbu, jejíž vršek připomínal více spodní prádlo než luxusní živůtek. Na událost tohoto kalibru působily šaty nemístně a nezachránila to ani oranžová stužka, jež se k šatům stylově nehodila.

Herečka Anne Hathawayová vsadila na až moc divokou kombinaci vzorů, která působila lacině. Výběr herečky D'Arcy Cardenové byl o něco střídmější, nicméně nemůžeme se vyhnout dojmu, že vršek šatů připomíná spíše sportovní plavky. Co si o šatech myslíte vy?

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Constance Wu, Anne Hathawayová a D'Arcy Cardenová

Stužky jako symbol protestu

Mnoho žen zdobily i černobílé stužky či náramky, které měly symbolizovat ženské hnutí proti sexuálnímu nátlaku Time's up (Čas vypršel). Většina hereček je měla uvázané kolem zápěstí nebo kolem drobných psaníček.

Foto: Profimedia.cz

Detail stužky herečky Rachel Brosnahanové

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám