Hlavní obsah

Styl podle Victorie Beckhamové

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Victoria Beckhamová je módní ikonou i úspěšnou módní návrhářkou. Vzhlížejí k ní spousty obyčejných žen a dívek, inspirují se jí i světové celebrity. Její styl charakterizuje přísná, přesto ale vždy do puntíku sladěná elegance a střídmost.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová se nejraději obléká do černé. I ona ale občas udělá výjimku.

Článek

Stylové culottes

Jednačtyřicetiletá módní návrhářka měří něco málo přes 160 centimetrů, a přesto je důkazem toho, že kalhotové sukně, takzvané culottes, vypadají dobře i na ženách menšího vzrůstu. Ženy s drobnější postavou by si ale měly v takovém případě vypomoci podpatky.

Nezapomeňme ale na trend tohoto podzimu: pončo. Obléci jej můžete na triko s dlouhým rukávem, anebo jej vrstvit a použít místo kabátu. Slušivě bude vypadat kabelka v podobné pískové barvě.

Foto: Archiv firem

Kalhotová sukně, F&F, 599 Kč. Pončo, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Boty na podpatku, Humanic, 899 Kč. Světlá kabelka z telecí kůže, DKNY, 5780 Kč.

Rafinovaná áčková sukně

Že to jde i žensky, předvedla jednačtyřicetiletá manželka slavného fotbalisty v dlouhé, bílo-růžové sukni. Díky své štíhlé postavě nemusela volit přiléhavý top, vsadila na objem. Výjimečně také neobula boty na jehlovém podpatku, ale sandály na platformě.

Její look jde snadno napodobit pomocí áčkové sukně midi střihu, bílým topem nebo svetříkem a růžovými plastovými sandálkami. Velmi jemně bude pak působit maxi psaníčko ozdobené kvítky.

Foto: Archiv firem

Sukně Closet, Zoot, 799 Kč. Top, MarksSpencer, info o ceně v obchodě. Sandálky Juju, Urbanlux, 339 Kč. Velké psaníčko s květinovou aplikací, Asos, info o ceně na webu.

Pánský styl

Pokud zrovna Victoria Beckhamová neobléká své oblíbené „malé černé”, je pravděpodobné, že vynese kalhoty. Pánský styl v jejím podání spočívá v látkových kalhotách s černo bílým potiskem a botách se špičkou na jehlovém podpatku.

Foto: Archiv firem

Vzorované kalhoty Apricot, Zoot, 979 Kč. Kabát v pásnkém stylu, Mohito, info o ceně v obchodě. Malá Kabelka Matt&Natt, Urbanlux, 2890 Kč. Kožené boty na podpatku Aldo, Zoot, 2999 Kč.

Pánské objemné kabáty s výraznými límci nejsou na módním poli novinkou, a pokud je sladíte se siluetou kopírujícím outfitem, nemůžete šlápnout vedle ani v případě, že máte kila navíc. Do ruky nebo přes rameno vezměte strohou, ale elegantní černou kabelku.

Reklama

Související články

Čemu se v módě vyhnout

Málokdo je úplně lhostejný k tomu, co je v jeho šatníku a co na sebe obléká. Ženy si na slavnostní příležitosti rády obují podpatky, obléknou šaty či jiný...

Džíny vybírejte podle typu postavy

Období odhalených nožek skončilo, kraťasy, šortky a krátké rozevláté letní šaty střídají kalhoty s dlouhými nohavicemi, v mnoha případech tolik oblíbené džíny....

Výběr článků

Načítám