Hlavní obsah

Správně zvolená sukně dodá na ženskosti každé dámě

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jde o skóre v oblibě kalhot a sukní, vysokým rozdílem vedou nohavice, a to u všech věkových kategorií. Neškodilo by chovat se k prohrávající straně milosrdněji. V sukni přece více vynikne ženství, což může mít taky mnoho výhod.

Článek

Bezesporu nejpraktičtějším oblečením je takové, které umožňuje sestavit co nejvíce variant. Tomuto požadavku odpovídají vícedílné komplety ze stejného materiálu. Mnoho výrobců má na výběr dokonce celé řady, jejichž jednotlivé části se dají postupně dokupovat i několik let.

V takovém případě jde pochopitelně o elegantní nadčasové oblečení, kterému patří v dobře sestaveném šatníku důležité místo.

:.Bonprix, dlouhé sako 599 Kč, kalhoty 299 Kč, vesta 349 Kč, halenka 279 Kč, krátká sukně 270 Kč, blejzr 499 Kč, dlouhá sukně 349 Kč

Pustíme-li se do oděvní skládačky na vlastní pěst, je třeba dávat dobrý pozor na spojení materiálů. Není to právě jednoduché. Spolehlivější je proto pořídit si kalhoty, sukni, sako a podle možnosti i vestu z téže látky. Halenky, topy, trička, blejzry a různé dalš jupky už mohou být z jiného soudku.

Barva je malý kouzelník

Někdo si potrpí na hodně barevné oblečení, jiný dává přednost klidnějšímu. Nicméně i tradičním neutrálním barvám prospěje oživení na menší ploše. Kromě bílé je velmi spolehlivá růžová v teplých i studených odstínech.

.: F a F, saténová sukně, 650 Kč, halenka 420 Kč

FOTO: archiv firmy Baťa, Bez zdroje

Projasní celkový vzhled včetně tváře. V detailech se mohou promítnout současné módní prvky, například bohaté řešení rukávů na halence a kontrastní lemovky na blejzru.

Vysoká sázka na žlutou

Zářivě žlutá spojená s temnými odstíny nebude možná každému pochuti, je to však hit. Základ tvoří pohodlná strečová sukně, krátká bundička, halenka a capri kalhoty. S tím už se dá rozehrát slušná partie módního šachu.

Foto: Profimedia.cz

Žlutá je barvou letošího roku.

.: Žlutá je barvou letošího roku.

FOTO: Profimedia

Dalšímu doplňování se meze nekladou, se žlutou ale opatrně, napřesrok už by mohla patřit mezi barevné nebožtíky. 

Reklama

Související témata:

Související články

Markéta Hrubešová: Nejsem otrokyní módy

Sexy herečka Markéta Hrubešová (36) je vždy elegantní a skvěle upravená. Na společenské akce volí zásadně černou barvu. Jinak prý ale nepatří k typům žen,...

Výběr článků

Načítám