Hlavní obsah

Oblečení s motivy divokých šelem přidá každé ženě na přitažlivosti

Právo, Jana Tomsová

Na začátku byla nepochybně snaha napodobit vzácné zvířecí kožešiny, které si v pravé podobě mohl dovolit jen málokdo. Nemalou roli v rozšíření a zdokonalení umělých chlupatin s leopardími, tygřími, zebřími i jinými vzory určitě sehrál také ekologický přístup k přírodě.

Článek

Časem se „divočina“ přesunula ze svrchního teplého oblečení na celou řadu materiálů, od úpletů až po lehounké polyestery. Setkáváme se s ní na všem možném, prádlo a obuv nevyjímaje. Zařadila se tak do zlatého fondu oděvních vzorů, které v podstatě nikdy nevycházejí úplně z módy.

:.Plyšová bundička Bonprix, 699 Kč -vlevo. Vypodšívkovaný kabátek Chris, 2800 Kč - vpravo.

Raději méně než více

Fantazie návrhářů s kresbou i barvami srsti šelem sice různě experimentuje, v zásadě se však drží klidných odstínů hnědé palety, šedé, bílé a černé. Výsledek je však natolik výrazný, že nejlépe vynikne na menší ploše, v sousedství dobře vybrané jedné barvy.

:.Neckermann, podprsenka 449 Kč, kalhotky 240 Kč -vlevo. Prádlové šaty, Bonprix, 599 Kč - vpravo.

- Kožíšky obzvlášť dobře působí ve zkrácené délce, doplněné jednobarevnými kalhotami či sukněmi i ostatními doplňky.

:.Halenka Denny Rose, 1950 Kč - vlevo. Kožíšek Denny Rose, 4100 Kč - vpravo.

 - Jinou možnost představují vzorované doplňky, tedy čepice, šály, rukavice a dokonce i boty.

:.Quelle, kotníčkové boty na podpatku 1199 Kč, na klínku 999 Kč balerinky 699 Kč

 - Elegance promlouvá z pletených kožešin použitých na límce, manžety, podšívky kapucí či celých plášťů a bund.

:.Bandolera, čepice 590 Kč, rukavice 520 Kč, šála 1040 Kč

- Velmi zajímavé jsou štoly, nyní velmi módní. Rázem změní nenápadné oblečení v nepřehlédnutelné, a to jak během dne, tak večer.

:.Sukně Bandolera, 510 Kč

Symbol energie a vášně

Ať už chceme nebo ne, vzory inspirované zvířecími motivy se pojí s představou jisté dráždivosti a provokace, která sílí na jemných až poloprůsvitných materiálech.

:.Saténový župánek Neckermann, 499 Kč

Přitažlivé jsou proto nejen halenky, topy a šaty, ale také spodní a noční prádlo. S původní imitací hřejivé kožešiny už mají pramálo společného, nicméně náboj živočišné dravosti v nich zůstává zachován. Proč tedy takové možnosti nevyužít, když funguje?

Reklama

Související články

Módní doplňky dodají i fádnímu outfitu šmrnc

Nápadné barevné doplňky budou kralovat módním trendům na nadcházející zimní sezónu. Tlumené barvy, mezi nimiž vedou šedá, černá, béžová, odstíny bílé, karamel,...

Módní výstřelky a trendy do tělocvičny

Rozhodnutí brát cvičení vážně, a ne o něm pořád jen mluvit, je zapotřebí odměnit. Nikoli ovšem posledním dortíčkem na rozloučenou se špatnou životosprávou,...

Výběr článků

Načítám