Hlavní obsah

Seniorka je hvězdou přehlídkových mol i sociálních sítí

Novinky, lin

To, že věk je jenom číslo, dokazuje šestasedmdesátiletá bývalá zdravotní sestra Judith Boydová. Po smrti svého manžela se totiž rozhodla, že svůj život nepověsí na hřebík, a místo toho naplno rozeběhla svůj módní blog. Dnes je také vyhledávanou modelkou a počet sledujících na sociálních sítích jí mohou závidět i její vnoučata.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Seniorka je hvězdou přehlídkových molVideo: AP

 
Článek

Šestasedmdesátiletá seniorka pracovala celý život jako sestra na psychiatrickém oddělení, móda ji ale fascinovala už od mala.

Jako protilék na sterilní nemocniční prostředí plné smutných příběhů se rozhodla v soukromém životě vyjadřovat svou osobnost prostřednictvím excentrických outfitů, které navíc vždy nezapomněla doplnit zajímavou pokrývkou hlavy.

Potom, co její manžel vážně onemocněl, se rozhodla založit módní blog, který jí měl pomoci přivést jeho i ji na jiné myšlenky. „Když byla Nelsonovi diagnostikována rakovina, se kterou bojoval šest let, rozhodla jsem se založit si módní blog jako jistou formu odreagování. Než umřel, tak jsme měli pravidelnou sérii fotek, co si vzít na chemo. Snažili jsme se tím odlehčit situaci,“ uvedla v rozhovoru pro magazín 5280.

Blog se stal okamžitým hitem a z Judith se stala nejen úspěšná blogerka, ale také modelka. Na sociálních sítích ji sleduje téměř padesát tisíc odběratelů a noví přibývají každým dnem.

Inspirujte se jejím elánem i stylem, který dokazuje, že i žena v letech si může dovolit oblékat pestrobarevné oblečení a stylové doplňky s vkusem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The Front Garden. On the blog, link in profile. For the past year I’ve been focusing on my home and garden. It’s another way to be creatively expressive. Though my living space is private, I feel comfortable unveiling it as though it were an outfit. And in a way it is. Kimono by Denver designer @c.r.leee #vintageheadpiece #featherheadpiece Photos by @nicole_marcelli #stylecrone . . . #headwear #hatlover #hatsofinstagram #hatabouttown #kimono #denverdesigner #artisanmade #handmadefashion #denversquare #summergarden #fashionover70 #fashionover60 #fashionover50 #iwillwearwhatilike #40plusstyle #styleblogger #stylenotage #agelessstyle #disruptaging #proage #denverdesigner #advancedstyle #advancedstyleolderandwiser

Příspěvek sdílený Style Crone (@stylecrone), Čec 3, 2019 v 11:51 PDT

Reklama

Související články

Vykouzlete si vosí pas díky trendy páskům

Tenké, široké, dlouhé i krátké. Pásky už dávno neplní jenom praktickou funkci, ale také tu módní. Přepásat jimi můžete doslova cokoliv. Od volného topu, přes...

Nechte své nohy zazářit v metalické obuvi

Chcete svému letnímu outfitu dodat punc luxusu a elegance? Pak se porozhlédněte po botách v bronzovém, stříbrném či zlatém odstínu. Nebojte se experimentovat...

Výběr článků

Načítám