Hlavní obsah

Romantické líbánky Jennifer Lopezové v Paříži a její outfity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Talentovaná herečka, zpěvačka a tanečnice Jennifer Lopezová se před nedávnem vdala za svoji staronovou lásku herce Bena Afflecka. Podívejte se, jaké outfity si s sebou přibalila na romantické líbánky v Paříži.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová s manželem Benem Affleckem

Článek

Život Jennifer Lopezové připomíná hollywoodský biják. Narodila se v newyorském Bronxu portorikánským rodičům Guadalupe Rodrigezové a Davidu Lopezovi. Jelikož rodiče neměli mnoho finančních prostředků, musela si na taneční lekce sama vydělat.

V 16 letech se dostala do Manhattanského tanečního klubu, díky němuž hostovala v několika videoklipech a zúčastnila se American Music Awards.  Od té doby šla její kariéra strmě nahoru.

Z tanečnice se stala herečka a z herečky zase zpěvačka. Kromě těchto povolání je navíc úspěšnou byznysmenkou a platí, že na co sáhne, to se jí daří.

Na všechno, kromě lásky. Ale i tato pohádka má podle všeho šťastný konec. Jennifer má za sebou totiž šestery zásnuby a čtyři svatby. Poslední svatba s hercem Benem Affleckem proběhla letos v polovině července.

Zajímavostí je, že Jennifer a Ben obnovili vztah loni, 17 let po zrušených prvních zásnubách. Prvně spolu randili v letech 2002 až 2004.

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Styl

Jako líbánkovou destinaci pár zvolil romantickou Paříž. Svatební cestu tak vyplnilo mnoho romantických procházek, večeří i odpočinku. Jaké šaty si k tomu J.Lo. přibalila?

Na romantickou vyjížďku lodí si Jennifer oblékla šaty značky Reformation a nazouvací sandály od značky Saint Laurent.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová

U příležitosti procházky kolem muzea Louvre si herečka oblékla šaty od Reformation v ostře růžové barvě.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová

Při odchodu z restaurace Lipp byla nová paní Afflecková spatřena v úžasných kobaltově modrých košilových šatech od Alexandera McQueena spolu s personalizovanou kabelkou „JLO” od Diora.

V okolí svého hotelu pak byla herečka viděna v nařasené halence značky Dolce & Gabbana, kterou doplnila rozšířenými džínami.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová s manželem

Reklama

Související články

Jak vypadaly svatební šaty Jennifer Lopezové

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová se rozhodla počtvrté vstoupit do manželství. Jejím manželem se stal herec Ben Affleck. Staronovou lásku společně zpečetili...

Výběr článků

Načítám