Hlavní obsah

Připravte svůj šatník na festivalovou sezónu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve světě jsou hudební festivaly v plném proudu, my se můžeme těšit i na naše domácí. S přibývajícími teplotami nabíhá chuť se pořádně vyletnit, ale zapomínejte, že večery jsou stále chladné. Inspirujte se lehkým vrstvením bundiček, které vás v noci zahřejí, ve dne je můžete pohodlně ovázat kolem pasu nebo schovat do batohu.

Foto: Profimedia.cz

Jarní festivaly startují. Ilustrační foto

Článek

Letní festivaly jsou ještě daleko, ale naštěstí je tu i pár jarních. Ty jsou ale zrádné v tom, že počasí je při nich stále nevyzpytatelné a může se z minuty na minutu zkazit. Naučte se lehce vrstvit tak, aby vám bylo příjemně za každého počasí.

Army chic

Oblečení na festival by mělo být ve znamení stylu a pohodlí. Kdy jindy si můžete dovolit extravagantní outfit než na koncertu vaší oblíbené kapely?

Vyberte si praktický overal v khaki barvě, přes něj přehoďte džínovou bundičku s nášivkami, kterou můžete případně složit a dát do batohu. Na nohy nazujte vysoké holínky, které vás ochrání před rozbahněnou půdou i před pošlapáním v davu. Tento jednoduchý outfit přímo vybízí, abyste se vyřádila na doplňcích. Co třeba módní obojek choker nebo výrazné brýle?

Foto: archiv firem

1)

Denim od hlavy až k patě

Libujete si v džínovině? Pak si oblečte oblíbené roztrhané džíny a k nim denimovou bundičku. Pokud se bojíte kombinovat dva modré džínové kousky společně, zvolte bundičku v odlišné barvě, například růžové.

Tričko můžete nahradit jednoduchým body, boty slaďte s bundou. K dokonalému denim looku chybí už jen džínový batoh s výšivkami, které jsou letos velmi módní. Zápěstí ozdobte boho náramkem z růžových křišťálů a můžete jít vstříc každému počasí.

Foto: archiv firem

1)

Královna festivalu

Patří obrážení koncertů a festivalů mezi vaše oblíbené koníčky? Oblečte se tak, aby to každý věděl. Jednoduché trikové šaty doplňte extravagantní parkou s peříčky, na nohy nazujte elegantní nepromokavé boty.

Body navíc dostanete za stylové sluneční brýle a klobouk, který vás ochrání před denním sluncem a v noci zahřeje. Vychytávkou letošní sezóny jsou kožené kabelky, které můžete nosit jako ledvinku. Skryté rebelky ocení punčocháče, které na sobě mají potisk ve formě tetování.

Foto: archiv firem

1)

Klasický boho styl

Nemůžete se dočkat vzdušného letního boho stylu? Využijte některé kousky i na jarní festival. Oblečte si splývavé šaty s odhalenými rameny, přidejte kožený křivák a robustní kotníčkové boty. Kabelku volte ve stejném koženém stylu, krk ozdobte náhrdelníkem s peříčky, který bude působit jako třešnička na dortu.

Foto: archiv firem

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám