Hlavní obsah

Překvapení, která muži ocení, i když Valentýna neslaví

Ať už svátek zamilovaných bereme vážně, či nikoli, valentýnské oslavy se blíží a s nimi i přemýšlení, čím si letos tento den ozvláštnit.

Foto: e-whisky.cz

Glengoyne, jedna z nejkrásnější skotských palíren vyrábí vysoce kvalitní nenakouřenou single malt whisky. Zrání v sudech po sherry a bourbonu dodává 12leté whisky vůni kokosu, medu, citronové kůry a chuť jablek, karamelu a pomeranče. 1250 Kč

Článek

Letos 14. února připadá na pondělí, tudíž většina z nás nebude mít čas užít si ráno v posteli. Přesto pokud to jen trošku půjde, zkuste si o pár minut přivstat a přichystat pro svého partnera překvapení ať už v podobě ranního milování, dobré snídaně, či hrníčku dobré kávy.

Můžete mu ale i zanechat milý vzkaz s oblíbenou sladkostí či jakýmkoliv jiným lákadlem, který mu dá jasně najevo, že se může těšit na večer plný vzrušení a vášně.

Čím svého partnera obdarovat? 

Rozhodně nemusí jít o žádné velké dary, často postačí drobnosti v podobě kvalitní čokolády, oblíbeného dezertu či dobré knihy, zápisníku či hezké klíčenky. Radost svému milovanému můžete udělat i romantickým spodním prádlem, pyžamem či ponožkami s veselými motivy.

Praktičtí muži zajisté ocení i kvalitní tričko či doplňky ke cvičení.

Za již tradiční dárky jsou pak považovány vůně, kosmetické pečující přípravky včetně pomůcek na holení či dobré pití.

Zkuste se inspirovat i našimi tipy.

Foto: CityZen

Unikátní české triko, na kterém není vidět pot a odolá špíně, vyrobené z prémiové bavlny. Za každých okolností se budete cítit příjemně a vypadat skvěle. Neotřelý dárek, který vzbudí spoustu pozornosti a zvědavých pohledů – oblečení budoucnosti od české značky CityZen za 890 Kč.

Foto: Avon

Attraction Game pro něj vás zahřeje kořeněnými tóny pepře a kardamomu, které se snoubí s poutavou vůní hořké čokolády a hypnotickým akordem na smyslném základu, kterému dominuje vůně leštěného dřeva. Vůně je ideálním dárkem pro vás a vaši drahou polovičku na sv. Valentýna. Doporučená cena 800 Kč na avon.cz nebo u vašeho kosmetického poradce.

Foto: My Butler

Barvy a potisky mu nic neříkají? I černá klasika může být originálním dárkem. S astro balením Zodiac od Muchachomalo se z horoskopu dozví, co ho čeká a nemine. Stačí načíst QR kód u kartičky s jeho znamením. 3-pack s kartičkami pro celý zvěrokruh zakoupíte v e-shopu My Butler za 1340 Kč.

Foto: Estemia

Onyxový růženec na zpětné zrcátko do auta s přívěskem anděla strážce z chirurgické oceli. Silný ochranný amulet na cesty. Úžasný a originální dárek z magického kamene onyxu pro vaše blízké, který dodá sílu a ochranu. Zajisté potěší a ukáže, že vám na druhých záleží. Cena 999 Kč na estemia.cz

Foto: Victorinox

Limitovaná edice Alox pro rok 2022 přichází v barevném provedení hromově šedé, která symbolizuje vyspělost, spolehlivost a ochranu. Hunter Pro je perfektním dárkem pro všechny fanoušky značky a sběratele, kteří hledají něco speciálního. Každý nůž je dodáván spolu s certifikátem v elegantní dárkové krabičce, za 3279 Kč na vxstore.cz.

Foto: Festina

Festina sada s trojdílným koženým pouzdrem na karty a kuličkovým perem s černou náplní. Málo se ví, že Festina nevyrábí jen kvalitní náramkové hodinky, ale také stejně propracované doplňky. Každého milovníka sofistikované elegance proto jistě potěší dárková sada z kolekce Classical s trojdílným koženým pouzdrem na karty a kuličkovým perem s černou náplní za 2390 Kč na shop.festina.cz.

Foto: archív firmy

Dior Homme Sport – vůně, která si pohrává s ovocnými kořeněnými aspekty svěžesti a přitom zanechává svůdné dřevité nóty osobnosti. Tato vůně ztělesňuje život, ve kterém se sport stal spíše životní filozofií než honbou za výsledky, od 1466 Kč.

Foto: archív firmy

Pánské hodinky Davosa Aviator Flyback Chrono. Jako pravé pilotní hodinky mají funkci fly-back, stisknutím tlačítka se zastaví měření aktuálního času a ručička odletí zpět na nulu; po uvolnění tlačítka se spustí nový proces stopek, 10 550 Kč.

Foto: archív firmy

Brazilská depilace pro moderní muže, kteří vědí, že hustý porost na těle už není trendy. Cukrová pasta pomůže zbavit se chloupků na 3-4 týdny, a to i na intimních místech a bez podráždění. Každým ošetřením chloupky slábnou, salon-korunka.cz 1590 Kč.

Foto: archív firmy

Dolce & Gabbana The One for Men Gold – sofistikovaná, elegantní a svůdná – stejně, jako muž, který ji nosí. Taková je parfémovaná voda, jež oslavuje skutečné gentlemany. Vůně s citrusy a kořenitými tóny, 2840 Kč

Foto: archív firmy

Masážní svíčka Green Idea. Dopřejte si voňavé chvilky plné intimity. Provoní místnost, rozehřátý vosk lze vetřít do pokožky, kterou zanechává hebkou a voňavou. Vyzkoušejte svíčku na valentýnskou masáž s partnerem, greenidea.cz, 168 Kč.

Jelikož láska prochází žaludkem, určitě pro svého milého připravte slavnostní večeři. Nemusíte ji přitom připravovat sama, určitě neuděláte chybu, když  ji objednáte z oblíbeného bistra či restaurace.

I řada luxusních restaurací dnes nabízí cenově dostupné romantické valentýnské menu o několika chodech s doručením k vám domů. A jako bonus i lahev prosecca či jiného dobrého pití.

Po výtečné večeři se nabízí společně zhlédnout nějaký pěkný film a následně si dopřát společnou sprchu či koupel, případně jemnou masáž.

Foto: archív firmy

Paul Elegantní červené srdce s vanilkovým krémem, plné šťavnatých malin. Originální vzhled, který zaujme na první pohled, mu dodává lesklé čokoládové glazé v zamilované červené barvě.

Foto: archív firmy

Vytvořte si ze svého gauče dokonalé hnízdečko lásky, pusťte si romantický film, připravte občerstvení v podobě vína a oblíbených Strážnických brambůrků a užijte si valentýnský večer po svém.

Foto: archív firmy

Víno I heart Rosé s tóny lesního ovoce, a zejména pak jahod. Je lehčí, s decentní kyselinkou, osobnivinoteka.cz 129 Kč.

Foto: archív firmy

Zacapa El Alma. Druhá ze čtyř limitovaných edic. Jedná se o blend 6–24letých rumů, které zrály znovu ve vypáleném sudu po americké whiskey, který jí dodal chuť pražených vlašských ořechů. bartidashop.cz 2499 Kč.

Foto: archív firmy

Ajala Balíček pro něj obsahuje luxusní čokoládu na několik způsobů: mazanou, pak křupavou v podobě kešu oříšků s kakaovými nibsy, zázvorové sušenky a k tomu tři neodolatelné tabulky čokolády – s chilli, s whisky a 85% tmavá čokoláda, ajala.cz 840 Kč

Foto: archív firmy

Valentýnské čokoládové srdce Love You To Pieces, které uvnitř skrývá bonbony. Marks and Spencer, 429 Kč

Foto: archív firmy

Valentýnský dárkový balíček pro muže. Rašovské trhané vepřové maso, ručně vyráběná čokoláda, Chleba a čokoláda od Herůfků z Čejce, krupinky chleba 66 z bistra Eska, kombucha Loklok a přírodní tuhé mýdlo Perfect Day, spravnejkram.cz 499 Kč

Foto: archív firmy

Ručně vyráběná historická auta a další věci z čokolády, k nerozeznání od předlohy. Čokoláda pochází z ekvádorských bobů a je zcela bez laktózy. Lahodný dárek je možné okamžitě konzumovat nebo vystavit, cokolandia.cz 450 Kč

Foto: archív firmy

Wild Turkey Bourbon 101 – věhlasný americký bourbon se vyrábí již 60 let stejným způsobem z tajné směsi kukuřice a kvalitních obilovin a následně zraje 6-8 let v dubových sudech vypálených na nejvyšší stupeň tzv. alligator char, warehouse1.cz 520 Kč.

Foto: archív firmy

I Love Milka srdce, obsahuje 30 pralinek, 145 Kč

Foto: archív firmy

Valentýnský přípitek s noblesními bublinkami Rotkäppchen Demi Sec, jehož ovocné tóny podtržené intenzivním perlením tvoří vzrušující chuťový zážitek, který si rozhodně budete chtít zopakovat, od 139 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám