Hlavní obsah

Novinka: Prádlo, které dokonale vytvaruje každou postavu

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po dokonalé postavě a sázíte na prádlo v podobě push-upky a sexy tang? Pak jste tzv. zaspaly dobu. Společnost Ultimo přišla na evropský trh s unikátní novinkou - s prádlem vše v jednom, které si hravě poradí s každým nedostatkem i nadbytkem vaší postavy. Vytvaruje ji téměř k dokonalosti.

Článek

Po dokonalém těle ve tvaru přesýpacích hodin touží každá žena. Obvykle jim k tomu, ale něco chybí či přebývá, a s tím vším si prý poradí speciální prádlo Ultimo Instant Body Fixer.

Tajemství tohoto prádla tkví v hitech materiálu, který dokáže zploštit břicho i boky a zároveň speciální podprsenka podpoří a zvýrazní dekolt.

"Toto prádlo doporučujeme všem ženám, které přibraly během svátků několik kilogramů a touží to zamaskovat, tak jako těm ženám, které chtějí mít co nejdokonalejší postavu v plesových šatech apod.," říká návrhářka společnosti Ultimo Michelle Moneová.

K sehnání bude ve dvou tvarech - jedno vhodné do sexy hlubokých výstřihů a druhé do klasických "V" výstřihů.  Půjde tedy nosit pod nejrůznějšími střihy oblečení. U odvážnějších modelů je dokonce možné vyjmout i silikonová ramínka.

Předností tohoto prádla je, že funguje okamžitě a přitom je jeho nošení velmi pohodlné i cenově dostupné. Ceny se v Anglii pohybují od 41 liber (cca 1 400 Kč).

Reklama

Související články

Nejvýstřednější dámské spodní prádlo

Pokud hledáte nějaký sexy obleček, nebo neotřelý dárek pro partnerku, nechte se inspirovat tvorbou mladých designérů z celého světa. Není sice jisté, zda svou...

Výběr článků

Načítám