Hlavní obsah

Nejkrásnější svatební šaty roku? Modelka Jasmine Tookesová se vdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a jedna z hlavních tváří značky Victoria’s Secret Jasmine Tookesová se v sobotu 4. září provdala za svého snoubence Juana Davida Borrera. Svatba, která se konala v ekvádorském Quitu, připomínala královské ceremonie a předcházely jí dlouhé přípravy. Modelka oblékla šaty od libanonského návrháře Zuhaira Murada.

Foto: Profimedia.cz

Jasmine Tookesová

Článek

Modelka Jasmine Tookesová a jednatel společnosti Snapchat Juan David Borrero se seznámili v práci v roce 2016. Jasmine měla propagovat jednu ze služeb této aplikace. Po této zkušenosti se pár náhodně setkal na módní přehlídce v Los Angeles, po které Juan pozval Jasmine na oběd. Mezi mladým párem podle Jasmine okamžitě vzplanula přirozená přitažlivost a byla ruka v rukávě.

Mladý pár se zasnoubil po třech společných letech v roce 2019 a už samotné zásnuby slibovaly pohádkovou svatbu. Juan totiž svoji milou překvapil neočekávaným výletem soukromým letadlem do luxusního resortu Amangiri.

V rámci pobytu je helikoptéra přemístila na vyhlídku, ze které se naskýtal pohled na nápis „Vezmeš si mě?“.

Foto: Profimedia.cz

Zásnubní prsten Jasmine Tookesové

Svatba jako z pohádky

Samotná svatba proběhla v ekvádorském Quitu v honosně zdobeném katolickém kostele.

Jasmine zvolila pro svůj svatební den okouzlující róbu od předního libanonského návrháře Zuhaira Murada. Klasickým šatům s dlouhými krajkovanými rukávy vévodila skoro pět metrů dlouhá vlečka a bohatá sukně. Nechyběl ani efektní závoj.

Svatební šaty z dílen světoznámých módních návrhářů

Styl

Dramatickou róbu skvěle doplňovaly jednoduché diamantové šperky. Jasmine si na obřad nechala pouze svůj zásnubní prsten a k němu sladila jednoduché diamantové náušnice značky Ritani.

Saténové boty si nechala nevěsta vytvořit na zakázku od designérky Sarah Flintové. O make-up a vlasy se pak postarali její dvorní vizážisté Leah Pikeová a Ruslan Nureev.

Vlasy svázané do uhlazeného uzlu daly vyniknout nevěstiným konturám, které byly pomocí make-upu jemně podtrženy.

Juan měl na sobě dvouřadý smoking od Armaniho, družičky si oblékly ladící šaty od značky Amsale v šalvějově zelené barvě.

Foto: Profimedia.cz

Družičky měly šaty v šalvějově zelené barvě. Na fotografii modelka Sara Sampaiová.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy vládnou letošním svatebním šatům

Čeká vás v létě svatba? Pak je nejvyšší čas začít vybírat vaše svatební šaty. Letošnímu roku vládnou výrazné rukávy, odhalená záda, ale také peří či neobvyklé...

Svatební inspirace z dílny Elieho Saaba

Svatební šaty od Elieho Saaba jsou snem, který se splní jen malému procentu žen. Tento libanonský návrhář, proslulý svými opulentními a zdobnými modely, je...

Výběr článků

Načítám