Hlavní obsah

Nejhezčí šaty celebrit ze zahájení festivalu v Cannes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 6. července byl zahájen ve francouzském letovisku Cannes v pořadí již 74. filmový festival. I přes přetrvávající restrikce se akce zúčastnilo několik významných tváří. Jaké šaty zvolily známé ženy u příležitosti zahajovací premiéry filmu Annette?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová

Článek

Po roční pauze odstartoval nejprestižnější filmový festival ve francouzském letovisku na Azurovém pobřeží. Ačkoliv festival doprovází protikoronavirová opatření, zúčastnilo se jej nemalé množství hvězd v čele s francouzskými herečkami a americkými modelkami. Jaké šaty celebrity zvolily?

Lesk a třpyt

Slavnostní zahájení si žádá adekvátní volbu šatníku. Na červeném koberci proto nechyběly flitrované či metalické šaty.

Největší úžas vyvolala bývalá první dáma Francie Carla Bruni-Sarkozyová. Třiapadesátiletá zpěvačka a modelka oblékla stříbrné šaty značky Celine s maxi rozparkem, které odhalily její perfektní křivky.

Jaké sukně vévodí letošní sezoně a s čím je nosit

Styl

Po stříbrné róbě od módního domu Chanel tentokrát sáhla herečka Marion Cotillardová. Šatům vévodilo asymetrické řešení živůtku a lichotivý peplum volánek umístěný v pasu.

Foto: Profimedia.cz

Stříbrná barva byla letos oblíbená. Na snímku Patricia Gloriaová

Flitrovaný overal značky Etro s hlubokým výstřihem předvedla bývalá modelka značky Victoria’s Secret Candice Swanepoel. Overal v béžové barvě ozvláštňovaly střapaté zvonové rukávy. Nechyběly ani luxusní diamantové šperky značky Pomellato.

Nejdelší vlečku večera předvedla modelka Bella Hadidová, která oblékla černobílé vintage šaty z roku 2002, které navrhl Jean Paul Gaultier.

To, že červený koberec mohou hravě ovládnout i dámy v letech, předvedly herečky Iris Berbenová, Helen Mirrenová a Andie MacDowellová. Všechny tři předvedly krásné róby, které zvýraznily jejich půvab.

Všechny róby si prohlédněte v galerii.

Reklama

Související články

Oblečení ve stylu městského safari

S létem začínají ulice měst připomínat rozpálené pláně savany. Nalaďte se na stejnou vlnu a vybavte se do tropických teplot kousky s působivými zvířecími...

Výběr článků

Načítám