Hlavní obsah

Nahlédněte do šatníku andělské modelky Rosie Huntington-Whiteleyové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rosie Huntington-Whiteleyová je nejen úspěšná modelka, podnikatelka a herečka, ale také módní guru, na sociálních sítích ji sleduje více než deset milionů lidí. Své fanoušky často zásobuje pravidelnou módní inspirací v podobě svých outfitů. Pokud si potrpíte na elegantní a minimalistickou módu, pak vám její styl nesmí uniknout.

Foto: Profimedia.cz

Rosie Huntington-Whiteleyová

Článek

Dvaatřicetiletá Rosie Huntington-Whiteleyová proslula zejména tím, že působila jako andílek u ikonické firmy spodního prádla Victoria's Secret.

Od té doby její kariéra nabrala hvězdné obrátky a z Rosie se stala nejen úspěšná modelka, ale také módní ikona. Její styl se na rozdíl od konkurence nemění. Hlavní roli v něm hraje nadčasovost, elegance a univerzálnost. Jaké kousky nesmí chybět v její šatní skříni?

Bílá košile

Ne nadarmo se říká, že bílou košili by měla vlastnit každá žena. Jedná se totiž o natolik variabilní kousek, že se hodí takřka na všechny možné příležitosti.

Své o tom ví i Rosie, která jich vlastní hned několik a s oblibou je střídá. Do práce nosí bílou košili společně s tužkovou sukní, na večírek si rozepne o knoflíček víc a cípy zaváže na uzel. Košili pak doplní černými kalhotami.

Foto: Profimedia.cz

Bílá košile patří do základu jejího šatníku.

Sako

Dalším modelčiným oblíbeným kouskem jsou oversized saka. Zejména ta v neutrálních tónech, jako je černá či béžová, ale někdy sáhne i po výraznějším kousku. Saka pak ráda nosí s volnějšími džínami, ale nebojí se je ležérně přehodit i přes velkou večerní.

Celkově se Rosie drží hesla nekombinovat více než tři barvy dohromady, a proto její looky vypadají vždy sladěně a nenuceně šik. Své outfity pak vždy doplní jednoduchými doplňky. Do její povinné výbavy patří minimalistické sandálky na podpatku, obří psaníčko a černé sluneční brýle.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená saka

Barevný element

Přestože se může zdát, že se Rosie obléká jen do neutrálních tónů, není tomu tak. Občas svoji garderobu rozzáří elegantním kouskem ve výrazné barvě. Vždy ale sahá jen po odstínech, o kterých ví, že jí sluší.

Často proto nosí například světle modrou, která jí barevně ladí k očím, nebo ostře oranžovou, která zase dodává její pleti šťavnatou barvu.

Foto: Profimedia.cz

Občas Rosie obohatí svůj šatník barevným kouskem.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Vykouzlete si vosí pas díky trendy páskům

Tenké, široké, dlouhé i krátké. Pásky už dávno neplní jenom praktickou funkci, ale také tu módní. Přepásat jimi můžete doslova cokoliv. Od volného topu, přes...

Nechte své nohy zazářit v metalické obuvi

Chcete svému letnímu outfitu dodat punc luxusu a elegance? Pak se porozhlédněte po botách v bronzovém, stříbrném či zlatém odstínu. Nebojte se experimentovat...

Výběr článků

Načítám