Hlavní obsah

Červené šaty po vzoru celebrit. Hodí se na všechny příležitosti

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červené šaty patří do povinné výbavy každé femme fatale. Jsou totiž nejen nadčasové, ale také extrémně ženské a dokážou dokonce přitáhnout pozornost ke své majitelce. Zamilujte si je i vy a naučte se je nosit po vzoru celebrit na každou příležitost.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Rachel Weiszová, modelka Emily Ratajkowski, zpěvačka Mandy Mooreová

Článek

Na rande

Červené šaty si můžete obléknout s čistým svědomím i na rande. Vyvarujte se ale upnutých jednobarevných modelů a raději sáhněte po jejich romantičtější obdobě. Tou mohou být například červené šaty s drobným květinovým vzorem, které působí něžně a žensky. Střih volte áčkový. Ten totiž sluší snad každé ženě, jelikož odvede pozornost od širších hýždí, a naopak zdůrazní siluetu pasu.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva modelka Miranda Kerrová. Bunda, Levis, 2999 Kč. Sandálky, Deichmann, 649 Kč. Šaty s drobným potiskem, H&M, 1299 Kč. Šaty s velkými květy, H&M, 1299 Kč. Kabelka, Answear, 3199 Kč.

Na večírek

Chystáte se na večírek a chcete k sobě přitáhnout veškerou pozornost? Pak rozhodně vsaďte na sexy rudé šaty. Vyhněte se ale přehnanému výstřihu, který by mohl působit nevkusně.

Raději volte kratší délku šatů a zavazování kolem krku či lodičkový výstřih. Doplňte otevřenými sandálky na podpatku a drobným černým psaníčkem.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva modelka Petra Němcová. Šaty s vázáním kolem krku, H&M, 899 Kč. Sandálky se zavazováním, Eobuv, 1606 Kč. Psaníčko nahoře, Pietro Filipi, 1990 Kč. Psaníčko dole, Baťa, 599 Kč. Šaty s lodičkovým výstřihem, Zara, 799 Kč. Sandálky, Eobuv, 2381 Kč

Na den

Na volnější parné dny se skvěle hodí rozevláté maxi či midi šaty, které můžete doplnit sandálky na podpatku v béžových či hnědých tónech, které hezky protáhnou siluetu.

Tento look pak už stačí dotvořit jen pomocí velké kabelky a černých brýlí, které vás ochrání před nebezpečnými slunečními paprsky.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva herečka Katie Holmesová. Šaty nalevo, Zara, 1299 Kč. Šaty napravo, H&M, 749 Kč. Sluneční brýle, Muscat, 2799 Kč. Kabelka, Ralph Lauren, 2029 Kč. Sandálky, H&M, 999 Kč.

Do práce

Ačkoliv se červená barva může jevit do práce jako příliš nápadná a agresivní, opak je pravdou. Stačí zvolit konzervativně střižené šaty bez výstřihu a doplnit je neutrálními doplňky.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva Amal Clooneyová. Šaty s páskem, Zoot, 1299 Kč. Kabelka karamelová, Furla, 10 000 Kč. Boty nalevo, Answear, 1699 Kč. Boty napravo, Guess, 2187 Kč. Šaty s elastickým pasem, Zoot, 2099 Kč. Kabelka napravo, Answear, 2599 Kč. Plášť, Zara, 1599 Kč.

Vyhněte se ale kombinaci černo-červené, ve které byste skutečně působila jako ďáblice. Místo toho zvolte například tělové lodičky a kabelku ve stejném odstínu. Nezapomeňte také ubrat na make-upu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Zaměřte se na: Přiznané spodní prádlo

Potrpíte si nejen na dobře padnoucí, ale i vyzývavé spodní prádlo? Pak se ho nestyďte ukázat ani na veřejnosti. Naučíme vás, jak nosit krajkovanou podprsenku,...

Módní inspirace: Tuniky na pláž i do města

Znáte přednosti letních tunik? Nejen, že jsou pohodlné, vzdušné a schovají případné nedostatky, ale jsou také neuvěřitelně variabilní. Můžete v nich totiž...

Výběr článků

Načítám