Hlavní obsah

Nenáviděné i milované. Elasťáky jsou zpět

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi vyznavačky trendů? Pak by vaší pozornosti neměly uniknout cyklistické šortky, které už se zdaleka nenosí jenom na kolo, ale i do města. Inspirujte se celebritami a nebojte se je zapojit do hry i vy. Naučíme vás, jak je nosit stylově.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowská.

Článek

Takzvané „bike shorts“ neboli elastické cyklistické šortky patří mezi nejžhavější trendy letošního roku. Objevily se hned na několika módních přehlídkách předních návrhářů v čele se značkami Fendi, Roberto Cavalli, MSGM či Nanushka.

Od té doby byly k vidění na řadě celebrit a přesto, že se na první pohled může zdát, že tento trend může slušet jen superštíhlým modelkám, opak je pravdou. Příkladem může být Kim Kardashianová, která své ženské křivky nechává v cyklošortkách ráda vyniknout.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Jak je nosit

Zaujal vás tento netradiční trend a chcete se dozvědět, jak cyklošortky nosit stylově? Pak mějte na paměti základní módní pravidlo, že přiléhavý spodek nejlépe vynikne v kombinaci s volnější vrškem.

V tomto případě můžete k šortkám obléknout například oversized mikinu, svetr či bundu. Na nohy pak nazujte tenisky, popřípadě podpatky, pokud se chystáte na nějakou módní akci.

Během léta pak můžete šortky rovněž kombinovat s volnou košilí nebo s krátkým topem a celek doplnit sakem v prodloužené délce. Další módní inspiraci podle celebrit si prohlédněte níže.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Foto: Profimedia.cz

Byznysmenka Kim Kardashianová

Foto: Profimedia.cz

Byznysmenka Kim Kardashianová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Módní inspirace: Tuniky na pláž i do města

Znáte přednosti letních tunik? Nejen, že jsou pohodlné, vzdušné a schovají případné nedostatky, ale jsou také neuvěřitelně variabilní. Můžete v nich totiž...

Výběr článků

Načítám