Hlavní obsah

Nadčasové letní šaty pro všechny příležitosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je v plném proudu a nás čeká několik krásných slunečných týdnů. Abyste se cítila během horkých letních dnů příjemně a pohodlně, vsaďte na prodyšné šaty z lehkých přírodních materiálů. Objevte novinky z aktuálních módních kolekcí a doplňte svůj sezonní šatník o nadčasové modely.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, s.Oliver

Článek

Snad nejoblíbenějším typem šatů jsou ty zavinovací. Jestli si nejste jistá tím, po jakých v obchodě sáhnout, vsaďte právě na „zavinovačky“.

Díky lichotivému střihu sluší každému typu postavy. Ať už dáte přednost nadčasovému jednobarevnému modelu, nebo vsadíte na extravagantní vzory, neuděláte chybu.

Lichotivý střih navíc upozorní na vaše přednosti a zvýrazní pas, volný spodek zase odpoutá pozornost od spodních partií.

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 299 Kč. Marks & Spencer, 1499 Kč. Marks & Spencer, 1499 Kč. Cellbes, 999 Kč. Lindex, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Tmavě zelené šaty, Tedy´s, 1950 Kč

Kromě zavinovacích šatů působí velmi lichotivě i košilové šaty střižené do písmene A. Tyto šaty jsou navíc skvělou volbou i do kanceláře, protože jsou velmi elegantní a sofistikované.

Inspirujte se elegantní módou od těch nejpovolanějších

Styl

Díky pásku si navíc opět můžete vyhrát se siluetou a utáhnout jej podle potřeby.

Foto: archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1699 Kč. F&F, 699 Kč. Marks & Spencer, 1499 Kč. H&M, 799 Kč. F&F, 649 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty Martiny Pipkové, která tvoří pod značkou Fashion M&M, 4969 Kč

V případě, že vás nesvazují pravidla dresscodu, sáhněte po modelech s tenkými ramínky, které se hodí jak do města, tak na dovolenou. Večer pak přes ně stačí přehodit lehkou lněnou košili nebo denimovou bundu.

Mušelín – ideální materiál do tropických letních dní

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Tory Burch (prodává Zalando), 11 890 Kč. s.Oliver, 2799 Kč. s.Oliver, 2799 Kč. Marks & Spencer, 1499 Kč. Cellbes, 1199 Kč

V případě, že vám vypasované siluety nic neříkají a raději si libujete v oversized střizích, vsaďte na výraznou barvu, ve které budete nepřehlédnutelná.

Hitem letošní sezony jsou oranžové šaty, které si báječně rozumí s doplňky v hnědé či béžové barvě. Vybírat ale můžete i mezi tyrkysovými, zelenkavými modely. Sázkou na jistotu jsou pak šaty v neutrálních barevných odstínech.

Foto: archiv firem

Zleva: Cellbes, 1399 Kč. s.Oliver, 3599 Kč. H&M, 1499 Kč. Marks & Spencer, 1499 Kč. H&M, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty Martiny Pipkové, která tvoří pod značkou Fashion M&M, 5589 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám