Hlavní obsah

Májové šaty ve znamení barev a květin

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máj se nese ve znamení květů a lásky. Ukažte svému partnerovi, že vám jaro „sluší“, a překvapte ho při procházce pod rozkvetlými korunami stromů v nových šatech. Vyberte si něžné modely v barvách červánků, které podtrhnou vaši ženskost, navíc budou skvěle ladit k rozkvetlým květům třešní.

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, 449 Kč. Mango, 1699 Kč. Reserved, 899 Kč

Článek

Po deštích a chladném počasí se na nás snad konečně usměje štěstí v podobě sluníčka a teplých dnů. Neváhejte jich využít a oživte váš vztah i šatník.

Okouzlete ho

Pokud přemýšlíte, co si na májové rande obléknout, sáhněte po klasice v podobě šatů. Upusťte ale od klasických tmavých barev a poohlédněte se ve vašem šatníku nebo v obchodech po růžových modelech, které jsou ztělesněním jemnosti. Partner zajisté ocení vaši proměnu z drsňačky v něžnou vílu. Zvolte osvědčený střih, který vám sluší.

Obecně platí, že lichotivě působí šaty, které jsou v pasu projmuté nebo stáhnuté páskem. V případě, že počasí nebude přát, oblékněte si i punčocháče, přes ramena přehoďte džínovou bundu nebo kabát v neutrálních tónech. Uvidíte, že se na vás partner i ostatní muži nebudou moci vynadívat.

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Kalhotový kostým sluší všem ženám

Klasická kombinace kalhot a saka, inspirovaná pánským oblekem, patří do dámských šatníků od dob návrháře Yvese Saint Laurenta, který tento komplet proslavil....

V hlavní roli krajka. Pět tipů, jak ji nosit

Jsou sexy, okouzlující a jsou právě in. Postavte svůj aktuální styl na pilířích z neodolatelných krajek, jejich potenciál využijete při mnoha příležitostech.

Výběr článků

Načítám