Hlavní obsah

Kalhotový kostým sluší všem ženám

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasická kombinace kalhot a saka, inspirovaná pánským oblekem, patří do dámských šatníků od dob návrháře Yvese Saint Laurenta, který tento komplet proslavil. Kalhotový kostým je vhodným kouskem pro ženu každého věku. Stačí si jen vybrat střih a barvu, která vám bude nejlépe sedět.

Foto: Profimedia.cz

Kostým lze nosit na několik způsobů.

Článek

Oprostěte se od předsudků vůči kostýmkům s vycpanými rameny, kterých jsme byli všichni svědkem v 90. letech minulého století. Současné kostýmky, které naleznete v kolekcích světových návrhářů, ale i v běžných řetězcích, v sobě skrývají mnoho výhod.

Můžete si je obléknout v každém věku a pokaždé budete vypadat skvěle. Modely v pestrých barvách jsou ideálním ozvláštněním pracovního dress codu, černé komplety zase hravě nahradí večerní šaty.

Extravagance pro mladé slečny 20+

Kdy jindy zazářit v barevných kostýmcích, než ve dvaceti? Vyberte si univerzální barevný kousek, který můžete nosit přes den společně s bílým tričkem a teniskami. Nebo si pod sako oblečte jen podprsenkový top, přidejte podpatky a máte hravý outfit vhodný na večírky i velkolepé akce.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Módní znalkyně 30+

Máte ráda módu? Pak vám určitě není cizí trend, který se točí stále dokola, a to je oversized look. Tento styl oblékání, po kterém často sahají Pařížanky, působí tak, že je vám oblečení o jedno i více čísel větší. Díky tomu však působí i klasický kostým nenásilným a uvolněným dojmem.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Sebevědomé ženy 40+

Ideálními barvami, pokud je vám čtyřicet a více, jsou pastelové odstíny béžové, bílé a meruňkové. Světlé barvy mají totiž tendenci omlazovat, navíc podtrhnou rysy a například i nový účes od kadeřníka. Ke kostýmku volte nejlépe otevřené boty, které ještě více odlehčí celkový look.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Dokonalé dámy 50+

Umění kalhotového kostýmu spočívá v tom, že vyzdvihne to, co má, a schová to, co nechcete, aby ostatní viděli. Pokud se vyhýbáte sukním a odhaleným pažím, není nic jednoduššího než si pořídit skvěle padnoucí oblek.

Nesahejte ale po černé nebo šedivé barvě, ale naopak po některé z barevných variant. Barvy vás totiž dokonale rozzáří a vy díky nim omládnete. Pod sako si oblékněte jednobarevný top v jednoduchém střihu. V případě, že chcete schovat krk a dekolt, tak tenký roláček.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez...

Jaké boty nosit k jarním šatům

Sezóna šatů pomalu začíná. Než budete moci zcela odložit punčocháče, ukážeme vám, jak lze kombinovat různé druhy bot s jarními šaty. V letošním roce se barvám...

Výběr článků

Načítám