Hlavní obsah

Kožený, koženkový, klasický nebo barevný? Vyberte si svůj vysněný křivák

Novinky, Linda Humlová

V kožených či koženkových bundách už dávno nejsou vidět jen motorkáři. Podobné módní kousky jsou každý rok stálicí mnohých designerských kolekcí. Letos mají prodejci v nabídce nejen klasické křiváky, ale také nevšední kousky, které jsou různě zdobené nebo hýří výraznými barvami.

Foto: Archiv firem

Zleva nahoře: Mango, 4299 Kč. H&M, 1499 Kč. Mango, 1999 Kč. Zleva dole: Mango, 1699 Kč. H&M, 1499 Kč. Mango, 1299 Kč

Článek

Hlavní výhoda křiváku je, že se jedná o variabilní kousek, který můžete nosit k džínům i šatům. Pokud si potrpíte na kvalitní kousky, pořiďte si křivák z kůže, který postupným nošením dostane patinu a bude vypadat stejně skvěle jako nový.

V případě, že už takový kousek máte, nebo se vám do něj naopak nechce tolik investovat, vyberte si křivák koženkový. Těch najdete v obchodech hodně, díky cenové dostupnosti si můžete vybrat i extravagantnější kousek, který můžete příští rok obměnit.

Klasika, která neomrzí

Nejčastější barva křiváku je černá. Pokud se vám ale zdá moc tvrdá, můžete si vybrat i mezi béžovou a hnědou variantou, která je stejně tak dobře nositelná. Vyberte si klasický střih s klopami a zipem šitým nakřivo, který působí mladistvě a hravě vám tak ubere pár let.

Foto: archiv firem

zleva

Rebelka v každé situaci

Hledáte kousek, který na vás strhne pozornost? Vyberte si křivák, který za vás tuto práci odvede. Stačí si pořídit model v metalickém odstínu nebo takový, který je opatřen nýty, nášivkami nebo třásněmi. Ideální je na festivaly, různé akce s přáteli, ostudu neuděláte ani na módní akci.

Foto: archiv firem

zleva

V barvách papouška

Zvedněte náladu sobě i okolí. Stačí si ráno obléknout křivák, který svou barvou rozzáří i ten nejdeštivější den, a uvidíte, že to zabere. Pořiďte si barevný kousek, který se vám líbí, a zároveň jen tak nezapadne na dno šatníku.

Pokud váháte, s čím barevný křivák zkombinovat, bohatě si vystačíte s modrými džínami a bílým tričkem. V tomto případě platí, že méně je více.

Foto: archiv firem

zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez...

Výběr článků

Načítám