Hlavní obsah

V hlavní roli krajka. Pět tipů, jak ji nosit

Novinky, Jana Elfmarková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou sexy, okouzlující a jsou právě in. Postavte svůj aktuální styl na pilířích z neodolatelných krajek, jejich potenciál využijete při mnoha příležitostech.

Foto: FOTO: Archiv firem

Neodolatelné a sexy. Krajky dodají vašemu šatníku šťávu.

Článek

Sice je letos v módě odívat se do krajek klidně od hlavy až k patě, nemusíte ale nutně tímto sofistikovaným materiálem plýtvat, zkuste naše outfity s dominantním krajkovým prvkem.

Výsledkem je několik odlišných stylů, kterým rafinovanost krajek dodává na originalitě, neubírá jim však na nositelnosti.

Prádlové prvky

Krajkové body vypadá na první pohled jako velice odvážný kousek. Když jej ale skryjete pod bundu s asymetrickým zapínáním a k ní zvolíte kalhoty s vysokým pasem, ukážete z něj sice jen zlomek, i ten ale modelu dodá efektní sexy náboj.

Se šperky to tentokrát nepřehánějte, zbytečně by rušily.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Kalhoty s širšími nohavicemi nezapomeňte doplnit vysokými podpatky. Máte-li na nohou trávit celý den, zkuste jehly nahradit širokými podpatky, jsou pohodlnější a jejich retro nádech si s širokými nohavicemi kalhot bude perfektně rozumět.

Skrytý detail

Nechcete krajkovými prvky plýtvat? Zkuste nenápadný zdobný detail na některém z doplňků. Na první pohled si ho skoro nevšimnete, jeho skrytá identita ale zapůsobí na celek. Fúze sportovních a romantických prvků je výzva, když ale zafunguje, stojí to za to!

Foto: Archiv firem

foto archiv

Styl po celý den

Sportovně elegantní styl je pohodlný a svěží, což krajky jen příjemně podtrhnou. Když jednoduché džíny s rovnými nohavicemi doplníte o top se stojáčkem a odhalenými pažemi, stačí jen zvolit správné doplňky a na světě je model, který nabízí široké možnosti využití. Když slip on polobotky, ve kterých pohodlně proběháte celý den, vyměníte za lodičky, můžete rovnou vyrazit na večírek.

Foto: FOTO: Archiv firem

foto archiv

Šaty jako z pohádky

Pokud si krajky chcete skutečně užít, pořiďte si krajkové šaty. Zatímco světlejší barvy působí křehce a žensky, tmavší odstíny nabízejí eleganci a univerzálnost. Temně modré šaty s lodičkovým výstřihem využijete při mnoha příležitostech.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Lodičky a pastelový křivák vás stylově doprovodí třeba na odpolední dýchánek, šaty ale využijete i v kanceláři. Stačí je doplnit sakem, místo podpatků volte klidně jednoduché baleríny. Zkuste také úzký pásek, který zvýrazní linii pasu.

Válka barev

Áčková sukně v midi délce v neodolatelné pudrově růžové barvě se skvěle hodí pro kombinování s dalšími módními barvami sezóny. Doplňte ji odlehčenou denimovou blůzou volnějšího střihu a výraznými indigově modrými doplňky a užijte si pohodlný a vzdušný outfit vhodný pro mnoho příležitostí.

Foto: Archiv firem

foto archiv

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Probuďte jaro v šatníku s růžovou barvou

Růžová barva je v aktuální sezóně opět v módě. V obchodech často naleznete různorodé kousky v pastelových barvách, kterým dominuje právě růžová. Ať už si...

Výběr článků

Načítám