Hlavní obsah

Inspirujte se rozkvetlou přírodou a pořiďte si květované šaty

Konečně je tu květen, jeden z nejkrásnějších měsíců. Příroda se již naplno probudila a na zahradách i v parcích je to samý květ. Inspirujte se touto krásnou podívanou a přeneste si ji i do svého šatníku. Květinový kousek dodá na něžnosti a ženskosti.

Foto: archiv firmy

Šaty, Zoot, 849 Kč

Článek

Květinové vzory patří k nejoblíbenějším jarním motivům a jinak tomu není ani letos. Modely poseté jak jemným kvítím, tak výraznými květy se staly jednou z dominant aktuálních módních kolekcí.

Není divu, jsou nadčasové a sluší všem. Tuto sezonu se představí ve všech podobách.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: H&M, 899 Kč. H&M, 899 Kč. H&M, 749 Kč. Sukně, Lindex, 1499 Kč. Kabelka, Lindex, 1299 Kč. Na modelce F&F, 699 Kč

Trendy hlásí návrat k přírodě rodného domova. Na tropické květy proto zapomeňte a raději vsaďte na kousky, které zdobí luční kvítí, levandule či bylinky. Pokud váháte, jaký kousek si pořídit, sázkou na jistotu jsou šaty s květinovým potiskem.

Vyberte si nové spodní prádlo v jarních tónech

Styl
Foto: archiv firem

Zleva šaty: Marks & Spencer, 1499 Kč. Naf Naf (prodává Zalando), 3120 Kč. Carin Wester (prodává Zalando), 1680 Kč. Tenisky, Vans, 2290 Kč. Šaty na modelce, Trendydyol (prodává Zoot), 628 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty, H&M, 999 Kč

Ukažte svou ženskost v sofistikovaných atraktivních modelech, které unosíte jak do práce, tak i ve volném čase. Stačí si jen pohrát s doplňky. Skvěle vypadají se sakem, ale také denimovou či koženou bundou.

Foto: archiv firem

Zleva Šaty: YAS (prodává Zalando), 2160 Kč. Lindex, 999 Kč. F&F, 399 Kč. Na modelce, Marks & Spencer, 699 Kč

Dalším oblíbeným květovaným kouskem jsou halenky a trika. Lehce je zkombinujete s jednoduchými kalhotami či sukní v neutrální barvě.

Toužíte po dokonale sladěném outfitu? Ukažte svůj smysl pro detail a sáhněte po spodním dílu v některém z odstínů květovaného vršku a vyrazte směle do ulic!

Udělejte si radost jarní romantickou halenkou

Styl
Foto: archiv firem

Na modelce, Marks & Spencer, 1899 Kč. Šaty, Morgan (prodává Zalando), 2080 Kč. Piece, 720 Kč. Top, Lindex, 599 Kč. Sukně, Lindex, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Sukně, 999 Kč. Top, 299 Kč. Obojí H&M

Reklama

Související články

V duchu chanelovské elegance

Pokud máte slabost pro elegantní styl, pak je pro vás inspirace ve stylu módního domu Chanel to pravé ořechové. Už jeho zakladatelka Gabrielle Chanel...

Výběr článků

Načítám