Hlavní obsah

Vyberte si nové spodní prádlo v jarních tónech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většinu času sice není vidět, přesto dokáže špatně zvolené spodní prádlo zkazit celý den. Zbavte se proto nesedících či sepraných kousků a nahraďte je dobře sedícími podprsenkami a kalhotkami, díky nimž získáte pohodlí, ale i sebevědomí.

Foto: archiv firmy

Set, Tchibo, podprsenka 449 Kč, kalhotky 299 Kč

Článek

Nesprávnou velikost podprsenky nosí podle statistik osm z deseti žen. Při výběru je třeba dbát nejen na velikost obvodu a košíčky, ale také samotný tvar podprsenky.

Obvod měřte těsně pod prsy pomocí krejčovského metru. Pamatujte na to, že by měl držet většinu váhy ňader. Ramínka by měla jen vypomáhat. Lem by měl být rovnoběžný s podlahou. Oblouk předznamenává velký obvod. Velikost košíčku je intuitivní. Důležité ale je, aby se kostice nezařezávala do kůže.

Foto: lechaton.cz

Svěží odstíny zelené v podání kolekce Alalia od PrimaDonna Twist. Prodává Le Chaton

Foto: archiv firem

Zleva: Pyžamový top, Lindex, 499 Kč. Pyžamové kalhoty, Lindex, 499 Kč. Růžový set, Lindex, podprsenka 899 Kč, kalhotky 399 Kč. Krajkový set, Lindex, podprsenka 999 Kč, tanga 399 Kč. Set, Triola, podprsenka 1199 Kč, kalhotky 499 Kč

Foto: archiv firmy

Podprsenka, Triola, 1099 Kč

Oblíbené jsou také modely čistě krajkové a bezkosticové, které jsou ideální pro menší prsa a hodí se zejména na domácí nošení, kdy upřednostňujete pohodlí a jen lehkou oporu.

Co se týče designu, ve svém šatníku by vám neměla chybět klasická hladká podprsenka v tělové barvě, která se hodí pod každý typ oblečení. Zejména pod jarní modely, které jsou zpravidla ve světlých barvách. Černá podprsenka by naopak mohla prosvítat a celkově rušit estetiku modelu.

Foto: archiv firem

Zleva: Modrý set, Lindex, podprsenka 899 Kč, kalhotky 399 Kč. Růžový set, Lisca (prodává Astratex), podprsenka 1189 Kč, kalhotky 569 Kč. Modrý set, Tchibo, podprsenka 349 Kč, set dvou kalhotek 229 Kč. Bílý set, Lindex, top 499 Kč, šortky 499 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Tchibo

U rafinovanějších kousků se meze nekladou. Letos jsou trendy zejména podprsenky a kalhotky v jemných pastelových barvách.

Pokud ale hledáte model, který hodláte uplatnit zejména večer, klidně vsaďte na oblíbené černé prádlo s krajkou nebo třeba sexy fialkový model.

Foto: archiv firem

Zleva: hnědá podprsenka, H&M, 399 Kč. Set dvou kalhotek, H&M, 399 Kč. Body, H&M, 749 Kč. Černá podprsenka, Paon, 1290 Kč. Fialová podprsenka, Kik, 79 Kč. Set dvou kalhotek, Kik, 139 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Reklama

Související články

Jarní kabelky, které nedáte z ruky

S prvním jarním dnem přichází také obměna garderoby. Pokud jste již vytřídila svůj šatník a zbylo vám v něm místo, odměňte se novou kabelkou ve výrazné barvě....

Výběr článků

Načítám