Hlavní obsah

Co si obléknout na valentýnské rande

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se svátek zamilovaných se svým partnerem patřičně oslavit? V tom případě je ten správný čas popřemýšlet nad slavnostním valentýnským outfitem. Co si na sebe obléct, abyste byla sama pro sebe, ale i svého partnera elegantní a sexy zároveň?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pandora

Článek

Sázkou na jistotu jsou koktejlové šaty. Sáhněte po ženském modelu v atraktivním střihu. Ukažte své křivky v půvabných červených koktejlkách s rafinovaným řasením. Skvělou volbou jsou také kousky v áčkovém střihu, zavinovací šaty nebo trendy košilové šaty v koženém vzhledu.

Volným šatům můžete dodat na ženskosti pomocí pásku. V případě, že se necítíte na vypasovanou siluetu, odveďte pozornost k nohám a nazujte si sexy kozačky nad kolena.

Foto: archiv firem

Šaty, Cellbes, 899 Kč. Župánek, DKaren (prodává www.factcool.cz), 749 Kč. Korzet, Astratex, 1472 Kč. Tanga, Astratex, 655 Kč. Set prádla, Triola. Podprsenka, 1099 Kč, kalhotky, 399 Kč.

Foto: archiv firmy

Košile, Lindex, 999 Kč

Valentýnská inspirace aneb Čím potěšit ženy o svátku zamilovaných

Styl
Foto: archiv firem

Šaty růžové, H&M, 599 Kč. Šaty červené, H&M, 749 Kč. Boty, Deichmann, 1199 Kč. Podprsenka, Astratex, 799 Kč. Podvazkový pás, Astratex, 589 Kč.

Nejste zrovna „šatový“ typ? Nevadí, stejně svůdně jako šaty vypadá i kombinace zajímavého topu či halenky se sukní. Na Valentýna si můžete dovolit i mini. Ale pokud se v kratší sukni příliš necítíte, vsaďte na trendy plisovanou sukni pod kolena.

Stylově vypadá také koženková sukně, případně kalhoty, které dodají vašemu looku punc rebelské extravagance.

Překvapení, která muži ocení, i když Valentýna neslaví

Styl
Foto: archiv firem

Dámská halenka, F&F, 449 Kč. Boty, H&M, 1999 Kč. Tričko, Lindex, 499 Kč. Sukně, Cellbes, 699 Kč.  Saténové body, Marks & Spencer, 1299 Kč.

Pro uvolněnější look doma u televize nebo v kavárně sáhněte po koženkových kalhotách a tričku se srdíčkem, ke kterému můžete sladit i tenisky.

Foto: archiv firem

Pruhovaný svetr, Marks & Spencer, 599 Kč. Mikina, Lindex, 999 Kč. Kalhoty, Cellbes, 1399 Kč. Dámské tmavě modré push-up džíny, F&F, 599 Kč. Boty, Converse, 1999 Kč. Kabelka, Bagind, 2290 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Mrazuvzdorné péřovky na hory i do města

Zima o sobě dává vědět, a proto je nejvyšší čas vyměnit kabáty za teplejší a praktičtější bundy. Ty vás totiž spolehlivě ochrání nejen před mrazíky, ale také...

Výběr článků

Načítám