Hlavní obsah

Sportovní móda pro ty, kteří chtějí žít v novém roce aktivně

Co kdybyste si letos dali jediné předsevzetí, a to - už žádná předsevzetí! Anebo jen ta, která vás obohatí. Příkladem může být cvičení v pohodlí domova, během něhož zvládnete efektivně posilovat, ale i krásně vypnout. Jak začít? No přeci nákupem toho správného sportovního oblečení!

Foto: archiv firmy

Bunda z recyklovaného materiálu, Tchibo, 799 Kč

Článek

Svoji snahu o zdravější životní styl začněte dobře sedícím funkčním prádlem. Do vaší výbavy by měly patřit sportovní legíny, funkční tričko a zejména sportovní podprsenka, která zajistí pohodlný a bezbolestný pohyb.

Vybírat můžete mezi velkým množstvím modelů. Menší poprsí jednoduše obepne klasická bezešvá braletka. Větší vnady pak udrží na uzdě tvarované modely s pružnými kosticemi, které se nikam nezarývají.

Foto: archiv firem

Mikina bílá, Marks & Spencer, 1299 Kč. Mikina červená, Marks & Spencer, 1499 Kč. Tričko, Marks & Spencer, 699 Kč. Jóga taška, Zoot, 899 Kč. Béžová mikina Puma X Helly Hansen, 2899 Kč

Foto: archiv firmy

Sety na cvičení, Vilgain. Legíny, 900 Kč. Podprsenka, 550 Kč

Pohodlné svetry nejen na domácí lenošení

Styl
Foto: archiv firmy

Model z kolekce Puma X Helly Hansen

Co se týče legín a triček, tam vybírejte podle sportu, který se chystáte provozovat. Na jógu nebo pilates bohatě postačí i bavlněné modely. Na cross-fit či jiné vysoce aerobní sporty volte spíše funkční materiály, které lépe odvádějí pot.

Foto: archiv firmy

Oboje legíny orientační cena 625 Kč. Obě bundy orientační cena 1500 Kč. Jógamatka, orientační cena 500 Kč. Vše C&A

Foto: archiv firmy

Flexibilní legíny, Vilgain, 1000 Kč

V případě, že se s novým rokem chcete naučit pravidelně běhat, chybět by vám neměla i kvalitní prodyšná funkční bunda nebo flísová mikina a vesta. Při sportování venku je vždy lepší vsadit na více tenčích vrstev, aby nedošlo k omezování svobody pohybu.

Foto: archiv firem

Oboustranná bunda pánská, Tchibo, 1499 Kč. Šedá sportovní mikina, F&F, 599 Kč. Legíny, F&F, 449 Kč. Tričko na běh, Craft, 1090 Kč. Sukně na běh, Craft, 1590 Kč

Foto: archiv firmy

Termo sukně, Tchibo, 599 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám