Hlavní obsah

Nepokoušejte beránka a udělejte si radost něčím novým

Novinky, Linda Humlová

K Velikonocům neodmyslitelně patří vajíčka, pomlázka, zajíček a také beránek. Pokud ho už máte upečeného nebo koupeného doma a bojíte se, že by vás snad mohl pokakat, utíkejte si do obchodů koupit něco slušivého. Předejdete tak katastrofě, a navíc se odměníte za veškeré náročné přípravy, které k Velikonocům patří.

Foto: archív firmy

Outfit, F&F, info o ceně v obchodě.

Článek

Velikonoce jsou symbolem konce dlouhé zimy a naopak začátkem radostného jara. I proto jsme pro vás vybrali oblečení, které je plné výrazných barev a krásných květinových potisků. Udělejte si radost podle vašich cenových možností a vstupte do jarního období v něčem novém.

Do 500 Kč

Pokud nechcete příliš utrácet, ale přesto byste si ráda udělala radost nějakým jarním kouskem, porozhlédněte se v obchodech po zajímavém tričku nebo nápadité halence. Pokud zabrousíte do mezisezónních slev, možná se vám povede ukořistit i hezké šaty, ve kterých budete dělat parádu nejen na Velikonoční pondělí. V případě, že vás v této cenové relaci žádné oblečení neohromí, podívejte se do oddělení doplňků. V něm můžete totiž narazit na veselé náušnice nebo pestrobarevné kabelky, které rozzáří každý outfit.

Foto: archiv firem

Rudý top, Zoot, 279 Kč. Tričko, F&F, 229 Kč. Náušnice, H&M, 199 Kč. Sukně, Zoot, 334 Kč. Žlutá kabelka, H&M, 499 Kč. Modré šaty, Zoot, 469 Kč. Halenka, F&F, 399 Kč. Růžová kabelka, H&M, 499 Kč. Kahoty, H&M, 349 Kč.

Do 1000 Kč

V případě, že je váš rozpočet větší, neváhejte sáhnout po nadčasových šatech s vázáním v pasu nebo po velmi trendy růžovém křiváku, díky kterému bude vaše jaro ještě sladší. Líbí se nám také topy a kalhoty s výšivkami květů, které krásně ozvláštní i jinak jednoduché kousky.

Foto: archiv firem

Bohémská tunika, F&F, 649 Kč. Žlutý top, F&F, 599 Kč. Modré šaty, Marks&Spencer, 999 Kč. Bunda, F&F, 699 Kč. Košile, Cellbes, 999 Kč. Květované šaty, H&M, 949 Kč. Boty, H&M, 749 Kč. Tričko, Hannah, 590 Kč. Džíny, F&F, 699 Kč.

Do 1500 Kč

Konec tlustým punčocháčům a černým džínům. Jaro je tu a s ním i barevné sukně a světlé kalhoty v neutrálních a pastelových tónech. Pokud chcete nechat svůj šatník trochu rozkvést, pořiďte si halenku či tričko s namalovanými kytičkami. Obě varianty budou vypadat skvěle jak k bílým džínům, tak třeba k červené lehce rozšiřující se midi sukni s páskem.

Foto: archiv firem

Tričko s květama, Desigual, 1499 Kč. Proužkovaná halenka, Zoot, 1199 Kč. Bílé džíny, Cellbes, 1399 Kč. Červená sukně, Marks&Spencer, 1399 Kč. Tričko, Gant, 1349 Kč. Pruhovaná sukně,Esprit, 1499 Kč. Kalhoty, Esprit, 1499 Kč.

2000 Kč a víc

Hledáte nadčasový kousek, který budete pyšně nosit celé jaro a léto? Vsaďte na kvalitní šaty, které stačí jen doplnit ladící kabelkou a botami. My jsme se zamilovali do veselých modelů ve žluté, která je letošní barvou roku  Pokud vám přijde až příliš výrazná, tak se porozhlédněte po květovaných šatech, které symbolizují jaro, stejně jako rozkvétající krokusy či tulipány. Další variantou jsou pak šaty ve smaragdové barvě, které vyniknou zejména na brunetkách a černovláskách.

Foto: archiv firem

Zleva šaty, Marks&Spencer, 2199 Kč. Esprit, 2599 Kč. French Connection, 5799 Kč. Marks&Spencer, 2399 Kč. Esprit, 1999 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám