Hlavní obsah

Spodní prádlo k Vánocům potěší nejen ženy

Novinky, Linda Humlová

Luxusní svůdné prádlo má dvě výhody. Pokud ho daruje muž, potěší jak partnerku, tak i své oči. Prohlédněte si, jaké modely si pro nás letos výrobci přichystali.

Foto: archiv firmy

Svůdný set Phoenix, Boux Avenue, podprsenka 990 Kč, kalhotky 490 Kč, podvazky 690 Kč

Článek

Chcete potěšit ženu krásným spodním prádlem? Pak si nezapomeňte zapamatovat její velikosti košíčků a kalhotek. Pokud je pro vás tento úkol příliš složitý a myslíte si, že byste v obchodě tápali, vezměte si starší partnerčino prádlo s sebou.

S určením správné velikosti vám pak určitě pomůže i prodavačka v obchodě.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Všechny modely Victoria's Secret, info o cenách v butiku.

Provokativní červená

Červené prádlo působí na muže jako magnet, a právě proto po něm často sahají. Nejdřív si ale ujasněte, jaké prádlo vaše partnerka obvykle nosí. Pokud si potrpí na bavlněné kousky bez ozdob a v jemných barvách, tak by pro ni rudý komplet s podvazky mohl být tak trochu šok.

V případě, že si vaše žena na spodní prádlo potrpí, pak je rudá barva ta pravá.  Ozvláštní totiž její dosavadní kolekci. Vybírat můžete jak v řetězcích s levnější módou, tak v buticích, které se na tento druh oblečení přímo specializují. Luxusní kousky najdete v obchodech La Perla, Victoria's Secret či Agent Provocateur.

Foto: archiv firmy

Zleva, Victoria's Secret, 1372 Kč. Victoria's Secret, 513 Kč. Victoria's Secret, 2162 Kč

Foto: archiv firem

Podprsenka se sněhuláky, Tezenis, info o ceně v obchodě. Kalhotky s mašlí, Tezenis, info o ceně v obchodě. Rudá podprsenka s kostiemi, Tezenis, info o ceně v obchodě. Podprsenka bez kostic, Marks&Spencer, 499 KČ. Set prádla, F&F, podprsenka, 499 Kč.

Foto: archiv firmy

Zleva, H&M, 399 Kč. H&M, 499 Kč. H&M, 399 Kč.

Fialové prádlo

Fialové a modré prádlo je skvělou variantou, pokud si netroufáte na výběr výrazného červeného modelu a černá je podle vás nuda. Fialové prádlo sluší zejména brunetkám, modré zase blondýnkám.

Výrazné podprsenky navíc ženy mohou nechat lehce vykukovat z oversized svetrů. Je to skvělý způsob, jak zůstat za dámu, ale zároveň být sexy.

Foto: archiv firem

Zleva, F&F, podprsenka 299 Kč. Kalhotky, 149 Kč. F&F, podprsenka 299 Kč. Kalhotky, 149 Kč. Marks&Spencer, podprsenka, 999 Kč, kalhotky 399 Kč.

Černá se neztratí

Černé prádlo je sázka na jistotu. Hodí se na speciální příležitosti, jako jsou Vánoce, ale také kdykoli během roku, kdy žena chce být sexy a svůdná. Vybírat můžete mezi různými modely. Pro malá prsa se například hodí podprsenky bez kostic, které neškrtí a jsou velmi trendy. Pro extra objem sáhněte po push-up variantách.

Sázkou na jistotu jsou různé druhy zdobení, jako jsou průstřihy, šňůrky, mašličky či transparentní materiály.

Foto: archiv firem

Zleva, Marks&Spencer, podprsenka 899 Kč, kalhotky 399 Kč. Set, Tezenis, info o ceně v obchodě. Set, Zoot, 639 Kč.

Foto: archiv firmy

Všechny modely La Perla, info o cenách v butiku.

Foto: archiv firmy

Zleva, Zoot, 999 Kč. Zoot, 1069 Kč. Zoot, 829 Kč

Pohodlnější varianta

Pokud víte, že si žena, kterou chcete obdarovat, potrpí spíše na pohodlí, pořiďte jí pohodlný bavlněný komplet, ve kterém bude sledování vánočních pohádek ještě příjemnější.

Foto: archiv firmy

Dárkové pyžamo/ 1+1 zdarma, 1 390 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám