Hlavní obsah

Culottes - módní kalhoty, které zakryjí problémové partie

Novinky, Linda Humlová

Culottes, volné kalhoty ve tříčtvrteční délce, si ve světě oblíbily převážně celebrity, které je nosí i na červený koberec. Culottes jsou ale vhodné i na denní nošení. Jejich výhodou je, že schovají problematické partie, jako jsou stehna a zadek, a naopak upoutají pozornost na štíhlé kotníky a pas.

Foto: Profimedia.cz

Zleva návrhářka Victoria Beckhamová, herečka Jennette McCurdyová, modelka Gigi Hadidová, modelka Kendall Jennerová

Článek

Kalhoty culottes se prodávají ve všech barvách a střizích, jejich délka ale končí vždy mezi koleny a kotníky. Navíc mají skvělé kamuflážní vlastnosti a schovají silnější stehna i lýtka. Chcete vědět, jak je zakomponovat do vašeho šatníku?

Do města

Hledáte pohodlné kalhoty na parné letní dny? Tyto módní tříčtvrťáky jsou tou pravou volbou. Aby váš styling vypadal bezchybně, dodržujte pár pravidel.

Ženy, které mají postavu hrušky, mohou zdůraznit svá útlá ramena a zvolit upnuté vršky nebo zkrácené topy (crop topy).

Pokud chcete zvolit volnější horní díl, volte takový, který odhaluje alespoň ramena. Dodáte tak svému outfitu ženštější vzezření.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Kendall Jennerová, streetstyle z pařížského fashionweeku, herečka Peyton Lisová

Část, kterou culottes vždy odhalují, jsou kotníky. Sveďte na ně pozornost a pořiďte si krásné sandálky na podpatku nebo jiné zajímavé boty. Zapomeňte ale na kotníčkové boty, které opticky zkracují postavu, působily by nevkusně.

 Na večírek

Je pro vás pohodlí a styl na prvním místě? Pořiďte si komplet nebo overal v tříčtvrteční délce. V obchodech naleznete i široké culottes, které svým tvarem připomínají spíše sukni. Opět platí, že vršek by měl být těsný nebo odhalovat alespoň ramena.

Doplňky

Doplňky volte nápadné. Ideální jsou boty na vysokém podpatku, které podtrhnou a prodlouží vaši siluetu. Na místě jsou také výrazné náušnice, které ještě více upoutají pozornost ke štíhlejším částem vašeho těla.

Foto: Profimedia.cz

Culottes si oblíbily i slavné ženy.

Ulovte ty pravé

Vyberte si culottes, které zapadnou do vašeho šatníku. Modely s páskem ještě více zvýrazní pas, díky kratším nohavicím vyniknou lýtka.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Zara, 1299 Kč. Zara, 799 Kč. Zoot, 659 Kč. Zoot, 629 Kč

Co se týče barev a vzorů, svislé pruhy jsou ideální pro menší postavy, květované vzory upoutají na dlouhé nohy.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Oživte svůj šatník pomocí bohémského stylu

Bohémský styl se dočkal svého znovuzrození. Designéři se předhánějí v počtu krajek, volánků a dalších detailů, které promítnou do svých kolekcí. Dodejte svému...

Výběr článků

Načítám