Hlavní obsah

Oživte svůj šatník pomocí bohémského stylu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohémský styl se dočkal svého znovuzrození. Designéři se předhánějí v počtu krajek, volánků a dalších detailů, které promítnou do svých kolekcí. Dodejte svému šatníku bohémský nádech díky několika kouskům, které snadno zkombinujte s vaší dosavadní garderobou, zároveň jí tak dodáte hravý letní punc!

Foto: Archiv firem

Šaty, H&M, 1299 Kč. Náušnice, Mango, 249 Kč. Sandálky, Zara, 999 Kč. Kimono, Bershka, 999 Kč. Tričko, Asos, 1322 Kč

Článek

Dopřejte vašemu šatníku mírnou změnu a zahrňte do něj pár boho kousků, které můžete nosit jak dohromady, tak každý zvlášť k vašemu oblíbenému outfitu. Uvidíte, že i malé změny dokážou povýšit váš styl a dodat mu nádech rozevláté americké Kalifornie.

Kimono

O kimonu si mnohé dámy myslí, že je to nenositelný kousek, který je zbytečné mít ve svém šatníku. Opak je ale pravdou. Stačí si obléknout obyčejné bílé tričko s džínovými šortkami, přidat bohémský akcent v podobě kimona a váš outfit rázem povýšíte. Stejnou službu vám kimono udělá, když si pod něj vezmete jednoduchý krátký overal nebo džínovou sukni.

Foto: archiv firem

Zleva

Midi šaty

Midi je obecný název pro délku oblečení do půli lýtek. Tento typ oděvu se hodí hlavně pro vyšší dámy, nemá totiž tendenci zkracovat. Pokud vám ale pár centimetrů navíc chybí, můžete midi šaty směle nosit i jako stejně oblíbené maxi šaty.

Bohémské midi šaty se skvěle hodí do víru velkoměsta, protože jsou prodyšné, ale zároveň delší, takže se vám nebudou lepit stehna k sedačkám v městské hromadné dopravě, jako je tomu v případě minisukní.

Foto: archiv firem

Zleva

Sandály

Sandálky nosí v létě většina z nás. Pořiďte si letos pár v neutrálních béžových a hnědých tónech, který se hodí takřka ke všemu. Pro umocnění bohémského stylu můžete volit modely s volánky, peříčky, šněrováním nebo korálky.

Foto: archiv firem

Zleva

Volánky

Volánky ovládly pulty všech obchodů. Můžete si pořídit i modely, které jsou inspirované boho stylem. Stačí si vyhlédnout kousek, který je doplněný krajkou či výšivkami. Barvy nevolte křiklavé, naopak vybírejte kousky v zemitých barvách.

Foto: archiv firem

Zleva

Velké náušnice

Doplňky dodají šťávu každému outfitu, jinak tomu není ani u boho stylu, kterému dominují masivní šperky. Univerzální jsou velké náušnice, které přitáhnou pozornost k obličeji, navíc dodají boho looku ten správný lesk.

Vybírejte šperky zejména ve zlaté barvě, která je pro tento styl typická. Pokud máte raději stříbro, můžete volit i doplňky ve stříbrném kovu nebo si vybrat modely s peříčky.

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám